SLIKANJE UMESTO SUĐENJA: Došao da vidi Cecu, jer su mu "isekli" struju i ne gleda TV!

U Palati pravde odložen pretres protiv pevačice i Predraga Ocokoljića, optuženima za nasilničko ponašanje, zbog bolesti njenog zeta. Ražnatovićevu ispred sudnice dočekali fanovi kako bi joj pružili podršku

  • 0

Suđenje protiv Svetlane Cece Ražnatović i njenog zeta Predraga Ocokoljića u Palati pravde, koji su optuženi za nasilničko ponašanje, odloženo je za 29. novembar zbog bolesti Ocokoljića.

Prema tvrdnjama Prvog osnovnog tužilaštva, oni su u junu 2007. godine došli u sukob sa Aleksandrom Olarevićem, direktorom FK Mladi proleter, zbog vlasništva nad ovim klubom. Kako se navodi, tokom svađe Ražnatovićeve i Olarevića, Ocokoljić je prišao direktoru kluba i udario ga u glavu.

Suđenje je počelo krajem decembra prošle godine, kad su Ražnatovićeva i njen zet negirali delo koje im se stavlja na teret. Pevačica je izjavila da je njen zet stao između nje i Olarevića kako bi sprečio da je povredi.

Pred početak današnjeg suđenja, četvoro Cecinih obožavalaca dočekalo je popularnu pevačicu ispred sudnice, gde su se slikali sa njom i tražili joj autograme. Svojim prisustvom pružili su joj podršku pre suđenja, dok su joj bukete cveća i plišane igračke poklonili ispred Palate pravde, posle odlaganja pretresa. 

Aleksandar Žigić (23) iz Kikinde putovao je cele noći da bi video svoju omiljenu estradnu zvezdu!

- Krenuo sam vozom u 3 sata ujutro, putovao bez sna samo da bi video Svetlanu Ražnatović ispred Palate pravde. Pitao sam je da li mogu da dobijem autogram, a ona mi je rekla: "Može, dušo moja!". Poljubila me je četiri puta! Danas sam je prvi put video izbliza i mnogo je lepša u prirodi! Ne osećam umor, iako sam putovao cele noći - u jednom dahu kaže Žigić za Telegraf.rs.

On je pored buketa cveća spremio i pesmu koju je poklonio Ceci posle suđenja. 

Dejan Jovanović (27) iz Beograda došao je u majci sa likom pevačice na kojoj piše "Ceca kraljica Blakana".  

- Došao sam da bih je podržao. Teško živim i mučim se da zaradim, ali sam ovaj dan posvetio Ceci i došao sam da je vidim i slikam se sa njom. Majka me je ostavila, a sa bratom i sestrom nisam u kontaktu. Radim kao fizikalac i jedva preživljavam. Isključili su mi struju i pomoć bi mi dobrodošla, ali nisam došao da bi tražio novac od Cece - rekao je Jovanović.

Na pitanje kako sluša Cecine pesme kada u kući nema struje, Jovanović kaže da uvek nađe načina da je čuje!

- Nemam struje, ali Cecine pesme slušam u mraku, jer ih imam na mobilnom telefonu! Ne mogu da je gledam na televiziji ili da je slušam na radiju, ali posle današnjeg susreta mi je srce puno - poručio je Jovanović.

Aleksandar Olarević u izjavi za Telegraf.rs kaže da više neće dolaziti na suđenja, jer je razočaran u pravosuđe.

- Svejedno mi je da li će je osuditi ili osloboditi! Digao sam ruke od svega. Neću se pridružiti krivičnom gonjenju jer sam razočaran što je suđenje počelo za zakašnjenjem od četiri i po godine - kaže Olarević.

Svetlana Ceca Ražnatović se dovezla do Palate pravde crnim džipom, u pratnji advokata Gorana Petronijevića i jednog telohranitelja, dok je drugi mladić iz obezbeđenja došao pola sata ranije i čekao je ispred sudnice na prvom spratu. Pevačica je došla u crnim cipelama sa vrtoglavo visokim štiklama, obučena u crne pantalone i crnu bluzu, i odmah po izlasku iz automobila privukla je veliku pažnju građana koji su se zatekli ispred Palate pravde. Posle suđenja se strpljivo slikala sa svima koji su joj prišli i zamolili je za zajedičku fotografiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA