OD VESELJA DO INCIDENTA: Šestorica Kineza povređena u masovnoj tuči u Surčinu! (FOTO)

Tuča je izbila u restoranu "Kineski zid" u 21.26 sati, a svi povređeni su kineske nacionalnosti. Trojica imaju lakše telesne povrede i zbrinuti su na licu mesta. Nezvanično, u restoranu je bilo slavlje, na kojem je došlo do sukoba, koji se završio tučom

  • 6

Šestorica muškaraca kineske nacionalnosti povređena su u masovnoj tuči u restoranu kineske hrane "Kineski zid" u naselju Surčin.

Tuča je izbila u 21.26 sati, a u njoj su učestvovali samo Kinezi. Prema nezvaničnim informacijama, u restoranu je bilo slavlje, kojem je prisustvovalo nekoliko porodica. U jednom trenutku, najverovatnije pod dejstvom alkohola, došlo je do verbalne rasprave, koja je kulminirala tučom.

Kako je za Telegraf potvrdila portparolka Hitne pomoći Nada Macura, ukupno je povređeno šestoro ljudi.

- Jedan od njih ima povredu glave, ali će sa njim biti sve u redu, reč je o lakšoj povredi. Trojica njih zadobila su posekotine podlaktice, ali su zbrinuti na licu mesta. I ostalim povređenima je pomoć ukazana ispred samog restorana - rekla je Macura.

Na mesto tuče stigle su i dve patrole beogradske policije i uviđaj, koji bi trebalo da razjasni motive ove tuče, još je u toku.

(M. S. / Foto: M. Todorović)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA