ONLAJN DUEL: Romni - Obama uživo na Jutjubu

Prvo suočavanje Obame i Romnija biće sutra uveče po američkom vremenu u Denveru u Koloradu, uoči predsedničkih izbora koji će biti održani 6. novembra

  • 0

Sajt Jutjub najavio je da će direktno na internetu prenositi tri televizijske debate američkih predsedničkih kandidata Baraka Obame i Mita Romnija.

Prvo suočavanje Obame i Romnija biće sutra uveče po američkom vremenu u Denveru u Koloradu, uoči predsedničkih izbora koji će biti održani 6. novembra.

- Nebitno je gde se nalazite u svetu i nebitno je kakav imate pristup internetu, moći ćete da na Jutjubu pratite najvažnije događaje iz kampanje 2012. - navodi Jutjub.

Pored sutrašnje debate, biće prenošena debata kandidata za potpredsednika SAD Džozefa Bajdena i Pola Rajana 11. oktobra, kao i druge dve debate Obame i Romnija 16. i 22. oktobra.

- Ove četiri debate su jedinstvena prilika da vidite kandidate i njihove protivkandidate i njihovo suočavanje stavova o najvažnijim problemima, od zapošljavanja, do ekonomije, preko buduće politike na Bliskom istoku - dodaje Jutjub.

U okviru tih debata, Jutjub će postavljati i komentare i analize osam partnera među kojima su "Ej-Bi-Si njuz" (ABC News), "Njujork tajms" (NYT) ili "Vol strit džornal" (WSJ).

(Telegraf.rs / izvor: Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA