ŠMEKER: Viktor Savić odmeravao atraktivnu sutkinju u sudnici!

U trenutku kada je sudija Ivana Ramić prolazila hodnikom u Palati pravde, Savić se okrenuo i odmerio je od glave do pete smešeći se šmekerski. Suđenje odloženo zbog nedolaska trojice svedoka policajaca, koji su zbog toga kažnjeni sa po 80.000 dinara

  • 4

Glumac Viktor Savić (29), optužen za psovanje policajca Zorana J, koji je hteo "paukom" da mu odnese "mercedes", odmeravaoio je danas sutkinju Ivanu Ramić od glave do pete pre ulaska u sudnicu i šmekerski se nasmešio, dok je novinarima dobacio "da neće da priča za medije" .

Incident u kome su, osim Savića, učestvovali i njegovi prijatelji Čedomir Mitić (30), bivši profesor "Megatrenda" i Nikola Tasić (29), dogodio se 5. maja 2010. godine kada je "pauk" hteo da odnese "mercedes" parkiran na pešačkom prelazu u Ulici Nikolaja Gogolja.

Policajac je pokušao da fotografiše Savićev "mercedes" u kome nije bilo nikoga. Međutim, trojica momaka počela su da ga psuju. Kako se navodi u optužnici, Tasić i Mitić su telima sprečili policajca da priđe automobilu, a Savić je to iskoristio da sedne za volan. Posle toga mu je kroz otvoreni prozor pokazao srednji prst i doviknuo: "Puši ku...c, pandrurčino glupa!"

Uoči današnjeg suđenja, poznati glumac je stajao ispred sudnice, nonšalantno naslonjen na ogradu. Na pitanje novinara pitali da li je došao u Palatu zbog psovki  "p..ke pandurske", on je uz smešak rekao: "Znam tu pesmu, ali nisam zbog toga došao! Neću ništa da vam kažem jer posle pišete svašta". U trenutku kada je sutkinja Ivana Ramić hodnikom prilazila sudnici, on se okrenuo i odmerio je od glave do pete smešeći se šmekerski.

Suđenje je odloženo zbog nedolaska trojice svedoka policajaca, koji su kažnjeni sa po 80.000 dinara zbog neopravdanog izostanka.

Savićev branilac, advokat Momčilo Bulatović, tvrdi da je poznati glumac optužen iz čistog revanšizma.

- Profesor Mitić je odmah posle incidenta prijavio policajce OUP-a Čukarica unutrašnjoj kontroli MUP-a Srbije. Kada su videli da su u problemu, oni su godinu i po dana posle toga naprasno podneli okrivičnu prijavu i iskoristili tužilaštvo i sud da ih optuže. Bilo je tu svega i svačega, čak i ucenjivanja, ali o tome ćemo kad dođe vreme - najavljuje Bulatović.

Suđenje je odloženo za 12. decembar.

(A. T.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veran

    4. oktobar 2012 | 21:51

    Žalosno što je jedan mlad čovek toliko nevaspitan,a da i ne govorim dalje: drčan,bezobrazan,nasilan,sirov,prizeman,obestan,nekome uzor,a novinarima jedna priča više. Biti takav prema policajcma,a kasnije i prema sudiji,a sve to novinari odmah šalju u masu,e to je žalost današnjice. Kažu kod mene: čega se pametan stidi,time se budala ponosi. Gospodo,pronađite sebe.

  • ЛАЛАпонац

    4. oktobar 2012 | 16:06

    ...и ТАТА би сине, не он, млад,прав, здрав БРЕ- http://i50.tinypic.com/34jd6b4.jpg

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA