UBISTVO IZ SAMILOSTI: Teško bolesnu ćerku predozirao tabletama, a onda pokušao da presudi i sebi!

Devojka je pre tri godine operisana zbog velikih glavobolja, nakon čega je ostala potpuno nepokrena, vezana za krevet, i više od tri godine proživljavala je stravične muke. Otac je, najverovatnije, odlučio da okonča i ćerkine i svoje muke

  • 0

U Opštoj bolnici u Sisku u ponedeljak ujutro preminula je 23-godišnja devojka iz ovog grada od posledica predoziranja tabletama i isekotine na ruci, a obdukcijom će se utvrditi šta je tačan medicinski uzrok smrti - trovanje ili je nesrećna devojka iskrvarila.

Policija je potvrdila da je tablete svojoj ćerki dao otac, kao i da joj je naneo i ranu na ruci.

Kako saznaje hrvatski  "Jutarnji list", policiji je u ponedeljak oko sedam sati dojavljeno da su u teškom stanju otac i ćerka, Josip i Marijana Gregurić, da krvare iz ruku i da su popili tablete. Više ekipa hitne pomoći stiglo je vrlo brzo, ćerka i otac su žurno prebačeni u bolnicu u Sisku. Devojka je ubrzo umrla, a otac je i dalje u teškom stanju.

Od komšija je novinar zagrebačkog lista saznao i da su šokirani i puni saosećanja prema porodici Gregurić, kao i da su i sami uvereni da je otac najverovatnije svoje dete predozirao tabletama i potom joj naneo nožem ranu, čineći to iz samilosti.

Naime, devojka je bila teško bolesna, potpuno nepokretna, vezana za krevet, i više od tri godine proživljavala je stravične muke. Otac je, najverovatnije, odlučio okončati i ćerkine i svoje muke.

Ona je pre tri godine zbog stalnih glavobolja, koje više nije mogla da podnese, operisana u jednoj bolnici u Zagrebu.

Posledice su bile katastrofalne: iz bolnice je vraćena potpuno nepokretna, nije mogla da koristi čak ni kolica. Komšinici, čija je ćerka bila dobra prijateljica umrloj Marijani, rekli su nam da je Marijana bila jedna od najlepših devojaka u gradu, i da je kao vrlo mlada radila kao manekenka, noseći modele na revijama u sisačkom "Novi svijetu".

Ne zna se ko je u ponedeljak ujutru našao ćerku i oca bez svesti, da li je to bila majka Marija ili sin Stjepan.

Komšije pričaju da su bolničari, noseći na nosilima Marijanu i Josipa, trčali niz stepenište sa četvrtog sprata. Pred stanom Gregurićevih, iza njih, na hodniku su ostali vidljivi tragovi krvi.

Oni sa puno obzira govore o porodici Gregurić, iako su se oni ne tako davno doselili u stambenu zgradu u sisačkom naselju Caprag.

Majka Marija radila je u Železari i dobila je otkaz. Otac je učestvovao u ratu, i penzioner je, dok je sin Stjepan student,  a studije je bila započela i nesrećna Marijana neposredno pre nego što se razbolela.

(Telegraf.rs / Izvor: Jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA