BOLESNO: Francuski vatrogasci seksualno iskorišćavali maloletnicu!

Nakon što joj je pozlilo u školi, devojka se našla u vatrogasnom vozilu gde joj je 20-godišnji vatrogasac tražio broj telefona. Uskoro su u njenom domu imali odnos, a onda su počeli da dolaze i drugi. U naredne dve godine devojčica je imala odnose s njih dvadesetak

  • 2

Francusko tužilaštvo vodi istragu o navodima da je dvadesetak vatrogasaca u više navrata imalo seks s maloletnicom koja je zvala Vatrogasnu službu u pomoć, izjavio je danas devojčicin advokat Rodolf Konstantino.

Konstantino je rekao da je Tužilaštvo u Versaju u martu 2011. godine podiglo optužnice protiv trojice vatrogasaca zbog seksualnih odnosa s devojčicom u periodu od 2008. godine, kada je imala 13 godina, do 2010, a sada je proširilo istragu na još desetak osumnjičenih.

Devojčica je ispričala da joj je 2008. godine pozlilo u školi i da se našla u vatrogasnom vozilu, gde joj je jedan 20-godišnji vatrogasac tražio broj telefona. Vatrogasac je uskoro došao u njen dom i tu su imali seksualni odnos.

Vatrogasac je potom prosledio njene podatke kolegama, i u naredne dve godine devojčica je imala odnose s još dvadesetak vatrogasaca, preneo je AFP.

Pošto je 2010. godine pokušala da izvrši samoubistvo, devojčica je sve ispričala roditeljima i podnela je tužbu protiv vatrogasaca kojima, kako je rekla, "nije bila sposobna da kaže ne", pošto je bila osetljiva i depresivna.

Osumnjičeni su izjavili da je devojčica svojevoljno pristala na seks i da su je smatrali "lakom".

Francuski zakon zabranjuje svaku vrstu seksualnih odnosa između odrasle osobe i maloletne osobe mlađe od 15 godina.

Mada vatrogasci u Francuskoj uživaju poštovanje, ugled te službe je u poslednjih nekoliko godina narušen zbog niza seksualnih skandala.

Sud u Abevilu, na severu Francuske, osudio je jednog vatrogasca na četiri meseca uslovno pošto je jedna tinejdžerka 2010. godine imala seksualne odnose u stanici s nekoliko vatrogasaca.

U Parizu su podignute optužnice protiv 11 vatrogasaca pošto je jedan regrut u maju prijavio da je silovan na prijemnoj ceremoniji, što je snimljeno kamerom mobilnog telefona.

(Izvor: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA