35

MAŠALA PONUDA: Kineskinje nude 10.000 evra za brak sa Srbima!

Internet portali preplavljeni su oglasima u kojima Kineskinje traže muškarca u Srbiji radi braka i spremne su da za to izdvoje ogroman novac. "Kineskinja želi fiktivan brak sa državljaninom Srbije. Isplata po realizaciji 10.000 evra", glasi jedan od oglasa

Kineska mlada

SRBI ZLATA VREDNI! Kineskinje koje pokušavaju da ostanu u Srbiji spremne su da za brak sa našim momcima izdvoje i po 10.000 evra. Poslednjih godina internet portale prepravili su oglasi u kojima ove egzotične lepotice nude ogroman novac našim sugrađanima u zamenu za venčani list i da se tako nakon tri godine upišu u knjigu državljana.

Kineskinja želi fiktivan brak sa državljaninom Srbije. Isplata po realizaciji 10.000 evra“, “Kineskinja želi brak sa srpskim državljaninom, plaća 8.500 evra. Hitno!”, “Kinsekinje traže pet muškaraca radi braka“, samo su neki od pomenutih oglasa koji se mogu naći na internetu.

– Imam druga koji živi u blizini 70. bloka na Novom Beogradu. On maltene zna sve prodavce u kineskom tržnom centru, koji se nalazi u tom bloku. Jednom prilikom izašao sam sa nekim njegovim drugarima Kinezima na piće, a već sledećeg dana dobio sam poziv da se oženim jednom od Kineskinja sa kojima smo se to veče družili. Rečeno mi je da ona želi srpsko državljanstvo i da je za to spremna da plati 10.000 evra – kaže jedan naš čitalac.

On objašnjava da bi morao da ostane u braku sa njom tri godine, i dodaje da bi mu ona svake godine isplaćivala 1.500 evra, a ostatak bi dobio nakon razvoda.

Koliko tačno ima Kineza u Srbiji, niko ne zna precizno, ali ih, prema nekim procenama, ima više od 50.000.

Prema Zakonu o državljanstvu, najlakši način da dobiju državljanstvo, koje njima i njihovoj deci omogućava da rade, imaju socijalno i zdravstveno osiguranje i ostale “pogodnosti”, jeste najmanje tri godine u braku sa državljaninom Republike Srbije.

Za kontrolu ovih brakova zaduženo je Odeljenje za strance pri MUP Srbije.

(D. Z. / Izvor: Alo!)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Brak, Državljanstvo, Kineskinje
Popularni komentari
 • M
  Milan

  Imam 41 godinu i nisam ozenjen, molim sve zainteresovane koneskinje do 25 god da mi ostave kontakt. Pre branka obavezno konzumiranje bracnih duznosti!

 • S
  SveTac

  super ponuda samo nigde ne pise koliko je maksimalno da ih ozenim i da li smeta ako.sam vec ozenjen

 • a
  aca zeric

  Kineskinje javite se! Prva koja se javi ima popust 10%

foto dana

video dana