PROCENITE SAMI: Uragan izbacio ajkulu, ili fotomontažu? (FOTO)

Građanin Kevin Mekarti okačio je na svoj Fejsbuk profil fotografiju najneobičnijeg posetioca koga je dovela najveća oluja koja je pogodila američku Istočnu obalu u poslednjih 50 godina. Postavlja se pitanje njene autentičnosti

  • 18

Uragan "Sendi", osim što je sa sobom doneo poplave, smrt, nestanak struje i havariju u nuklearnoj elektrani u Ojster Kriku, u susedstva američkih gradova doneo je i najneobičnije posetioce. Barem tako tvrdi Kevin Mekarti koji je na svoj Fejsbuk okačio fotku jednog zastrašujućeg predatora.

Na fotografijama se jasno vidi ajkula koja - kao da je kod kuće - pliva poplavljenim ulicama Nju Džerzija, grada "preko puta" Njujorka.

Očekujemo da uskoro vidimo i fotku kita na vašingtonskim avenijama. Ko zna, možda će biti baš neka pričajuća beluga koja će svoje nove sugrađane upitati šta se, zaboga, dešava, i otkud ona tu.

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anci

    30. oktobar 2012 | 12:41

    HRVATSKA, mi postujemo pravila srpskoga jezika i transkripcije, nismo Englezi pa da postujemo njihova pravila. Takav nam je jezik... bolje se vi pozabavite vestackim pravljenjem vaseg jezika, pronalazenjim novih reci, samo da bi se razlikovao od naseg. Srecno sa tim konkursima "Izmislimo sto besmisleniju rec"! :)

  • Srbin

    30. oktobar 2012 | 12:39

    Dokle ce nas ovi pokatoliceni srbi uciti pravopisu?Nemaju jadnici ni svoje novine,pa citaju nase.E jado jadna!

  • ivan

    30. oktobar 2012 | 10:19

    novi film mamac,postao je realnos naslutili ameri.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA