KRVAVA NEDELJA: Dvojica ubijenih u dve odvojene pucnjave u Nišu! (FOTO)

Nišlija M. C. star oko 30 godina preminuo je od posledica ranjavanja prilikom sukoba dve grupe mladića u ćevabdžinici, i to bez nekog ozbiljnog povoda. Drugi muškarac ubijen je hicem iz puške u niškom selu Vrtište

  • 5

Dvojica muškaraca ubijena su u dve odvojene pucnjave, koje su se večeras oko 21 čas dogodile na području Niša. U vatrenom obračunu u ćevabdžinici "Carica", na Bulevaru Zorana Đinđića, teško je povređen M. C. star oko tridesetak godina, koji je ubrzo preminuo u niškom Kliničkom centru. U istoj pucnjavi ranjen je još jedan mlađi muškarac.

Prema prvim informacijama, do tragedije je došlo prilikom sukoba dve grupe mladića u ćevabdžinici, i to bez ikakvog ozbiljnog povoda.

- Oni su stajali u redu da bi pazarili roštilj, došlo je do svađe oko toga ko je prvi na redu, a zatim su potegli pištolje. Jedan mladić se uhvatio za stomak, verovatno ga je metak pogodio u taj deo tela. On je istrčao iz ćevabdžinice i pokušao da pređe ulicu, ali je pao na kolena. U tom trenutku naišlo je vozilo Hitne pomoći, on je vikao: "Stanite, stanite", ali se vozilo nije zaustavilo. Jedna žena koja radi u blizini pozvala je policiju, došla je druga ekipa Hitne pomoći i prebacila mladića u bolnicu - priča jedan očevidac ovog događaja.

On dodaje da je nakon pucnjave video dvojicu mladića kako ulaze u vozilo i velikom brzinom odlaze prema centru grada, dok je drugi par momaka pešice krenuo ka Hitnoj pomoći.

Prema prvim informacijama, drugi mladić, koji je ranjen u istoj pucnjavi, zadobio je samo lakše povrede.

Jedan čovek je poginuo u selu Vrtište, kada je na njega meštanin ispalio hitac iz puške. Kako saznaje naš portal, tragediji je prethodila svađa između sukobljenih strana. Nezvanično, jedna grupa ljudi došla je u dvorište jednog meštanina Vrtišta da bi se sa njim obračunala zbog nekog ranijeg sukoba, ali je on na njih potegao pušku i jednog ubio na licu mesta.

Uviđaj na oba mesta zločina izvršio je istražni sudija Višeg suda Aleksandar Teodosić, koji zasad nije želeo da iznosi više detalja o ovim nemilim događajima.

(V. A.)

(Telegraf.rs / Južne vesti)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nišlijka

    12. novembar 2012 | 00:41

    Niš je postao Teksas!Više se ne osećamo bezbedno u svom gradu! Već 3 godine nemamo načelnika policije!

  • vlada

    11. novembar 2012 | 23:44

    E u carici su ekstra pljeskavice.Jeo ova par dana.A ovi klosari samo neka se ubijaju

  • slave...

    11. novembar 2012 | 23:28

    Svaki dan...ubistva,saobracajne nesrece sa izgubljenim zivotima, pogibije na radu...strasno dokad vise, nista lepo da se cuje...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA