VRANJE: Naprednjak zapalio auto socijalisti!

Policija je privela odbornika Srpske napredne stranke u Vranju Miloša M. zbog sumnje da je kolegi iz Socijalističke partije Srbije Branimiru Stojančiću zapalio automobil

  • 2

Policija je privela odbornika Srpske napredne stranke u Vranju Miloša M. zvanog "Žaba" (1990) zbog sumnje da je kolegi iz Socijalističke partije Srbije Branimiru Stojančiću zapalio automobil.

- Milošu M. je određeno policijsko zadržavanje, jer se operativnim radom došlo do podataka koji ga dovode u vezu sa zapaljenim automobilom člana Gradskog veća u Vranju, Branimira Stojančića - rekao je  Dragan Stamenković, portparol Policijske uprave i dodao da će Miloš M. biti upućen istražnom sudiji Osnovnog suda u Vranju, posle čega će se znati da li je on osumnjičen za jučerašnje paljenje automobila.

Mediji navode da je privedeni odbornik Miloš M. odranije poznat kao nasilnik, koji je često pretio policiji.

Podsetimo, Stojančiću je zapaljen automobil "pežo" u Ulici Justina Popovića 15 u Vranju.

U požaru je izgoreo prednji deo "pežoa" i oštećena su još dva putnička automobila, koja su bila parikirana u blizini.

Policija, koja je odmah započela istragu slučaja, ubrzo je došla do Miloša M., odbornika SNS, koji je prema tvrdnjama očevidaca viđen u neposrednoj blizini nakon izbijanja požara.

Miloš M. je odbornik sa liste SNS koja je koalicioni partner u vlasti sa SPS-om u kojoj je Branimir Stojančić jedan od najviših funkcionera.

- Ne želim u ovom trenutku da dajem bilo kakve izjave te vrste, dok se policija ne oglasi zvaničnim saopštenjem - kratko je rekao poslanik Dragan Nikolić, inače šef naprednjaka Pcinjskog okruga.

Branimir Stojančić je u dva mandata, član gradskog veća zadužen za socijalna pitanja i portparol gradske vlade.

Na septembarskoj sednici Skupštine grada Vranja saopšten je podatak da je u Vranju, u poslednje dve godine bilo 15 paljevina automobila, ugostiteljskih i stambebih objekata.

(D. Z. / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    12. novembar 2012 | 20:15

    Divlji zapad... Ma mogu obojica da mi se sagnu malo... i svi ti nazovi politicari!!

  • Marko

    12. novembar 2012 | 15:33

    U pitanju je perfekcionizam, generalsko-cvikeraski dogovor dve stranke.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA