NOVI SAD: Manekenka (25) mučena i brutalno ubijena u svom stanu! (FOTO)

Policija je beživotno telo Vladislave Červenko, na kom su vidljive brojne povrede, pronašla u stanu na 12. spratu solitera u Fruškogorskoj ulici broj 6. Policija intenzivno traga za osumnjičenim Darijanom Musićem (25)

  • 6

Beživotno telo poznate novosadske manekenke Vladislava Červenko (25) pronađeno je sinoć u stanu na 12. spratu u Fruškogorskoj ulici broj 6 u Novom Sadu, izjavio je istražni sudija Višeg suda u Novom Sadu Miroslav Alimpić.

Telo devojke, koja je žrtva brutalnog ubistva, pronađeno je na podu spavaće sobe stana, čija su vrata razvaljena. Po ulasku, policija je zatekla stravičan prizor. Na telu manekenke pronađene su mnogobrojne povrede, za koje se pretpostavlja da su nanete tupim predmetom.

- Na telu su vidljive brojne povrede, a dokazi sa lica mesta ukazuju da se ubistvo dogodilo tokom popodneva - rekao je Alimpić.

Novosadska policija traga za Darijanom Musićem (25) koji je osumnjičen da je počinio ovaj zločin.

- Krvi je bilo na sve strane. Prema tragovima koji su zatečeni na licu mesta, vidljivo je bilo da se nad žrtvom neko bezobzirno iživljavao i da je devojka mučena pre nego što je smrt nastupila. Lekar Hitne pomoći je mogao samo da konstatuje smrt kada je ekipa došla po pozivu na mesto zločina - za Telegraf.rs rekao je izvor blizak istrazi.

Istražni sudija Miroslav Alimpić izjavio je posle obavljenog uviđaja da će tačan uzrok smrti biti poznat nakon obdukcije. Policija je iz stana odnela mnogobrojne dokaze, a telo žrtve, po nalogu dežurnog istražnog sudije Višeg suda u Novom Sadu, preneto je na Institut za sudsku medicinu.

Istovremeno, nedugo nakon što je otkriveno telo Vladislave Červenko, mlađi muškarac se bacio sa petog sprata jedne od zgrada u Ulici Maksima Gorkog. I dalje nije poznato da li su ovi slučajevi povezani.

(P. Marković / Foto: Fejsbuk)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sneza

    13. novembar 2012 | 13:44

    Zasto uvek uz pevaljke,starlete,misice....manekenke idu "opasni" momci? Znam da cu dobiti minusa, brdo...ali nemoj pa se ne boj,sto rekla moja baba....

  • Amela

    13. novembar 2012 | 12:58

    Katastrofa, boze me sacuvsj manijaka...

  • Justice is lost

    13. novembar 2012 | 12:17

    Ja sam i dalje u šoku :( UŽAS!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA