NIŠKA POLICIJA: Sukob u ćevabdžinici izazvao ubijeni Marko Cvetković!

Policiji u Nišu predao se M. M. (19), koji je osumnjičen da je učestvovao u ubistvu 29-godišnjeg Cvetkovića. I dalje se traga za ubicom

  • 6

Nišlja M. M. (19) uhapšen je jer je pomogao osumnjičenom za ubistvo u čevabžinici "Carica" da pobegne s lica mesta, saopštila je danas niška policija.

- On je tražen zbog sumnje da je učestvovao u ovom događaju, nakon čega je došao u policiju i sam se predao. Njemu je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati zbog pomoganja učiniocu nakon izvršenog krivičnog dela. S obzirom na to da se radi o ubistvu, za ovo delo je propisana kazna zatvora i do osam godina – kaže Nebojša Petković, rukovodilac Odseka za suzbijanje opšteg kriminaliteta Policijske uprave u Nišu.

Policija je saopštila da je mladić koji je u nedelju ubio dvadesetdevetogodišnjeg Nišliju Marka Cvetkovića dok je čekao red za pljeskavicu identifikovan, te da je u toku potraga za njim.

- Pregledom video-zapisa s kamere u ćevabdžinici rekonstruisali smo događaj i utvrdili da je sukob započeo pokojni Cvetković, koji se potukao sa M. M., nakon čega je došlo do pucnjave – saopštio je Petković.

Policija je utvrdila da je u pucnjavi ispaljeno ukupno pet hitaca, od kojih je jedan bio koban za Cvetkovića. U pucnjavi je lakše ranjen i Cvetkovićev drug Vladimir Stanojević.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • cc85

    13. novembar 2012 | 14:17

    koja laz..lik j bio krimiinalac.narkoman i sve ostalo...pisite malo o tome

  • blabla

    13. novembar 2012 | 13:46

    Od budale uvek postoji veca budala! I to tako ide u krug!!!

  • pirgosi

    15. novembar 2012 | 13:39

    pre 5 godina je pucao na mikicu crnogorca pogodio ga je u nogu !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA