ZBOG DUGA ZA DROGU: Zarobio devojku (22) i terao je na prostituciju!

Slobodan A. (57) se tereti da je proteklih šest meseci, uz fizičko zlostavljanje i pretnje, primoravao 22-godišnju M. M. da se bavi prostitucijom, a sav novac zadržavao za sebe

  • 0

Kriminalistička policija iz Kraljeva uhapsila je Slobodana A. (57) zbog sumnje da je držao u ropstvu 22-godišnju M. M. i prmoravao je na prostituciju.

On ju je, navodno, zarobio zbog duga za drogu. Iz izvora bliskih istrazi, "Informer" saznaje da se Slobodan A. tereti da je proteklih pola godine, uz teško fizičko zlostavljanje i pretnje, terao M. M. da se bavi prostitucijom, a sav novac zadržavao za sebe.

- On je devojku skoro svake večeri taksijem odvodio u naselje Grdica kod Kraljeva, uz Ibarsku magistralu, gde je M. M. pružala seksualne usluge mahom muškarcima koje je Slobodan nalazio – navodi sagovornik.

Prema njegovim rečima, Slobodan ju je držao zatvorenu u svojoj kući i nije joj dozvoljavao da bilo gde izlazi.

- Osumnjičeni joj je davao "metadon" i tako je stalno držao drogiranom, a ona nije bila u stanju da pobegne – kaže izvor iz istrage.

Policija je nakon dojave uhapsila Slobodana, a devojka je poslata na pregled u Zdravstveni centar "Studenica" u Kraljevu.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA