KRVAVI ARANĐELOVDAN: Maloletna braća (9) i (17) poginula idući na porodičnu slavu! (FOTO)

U Beogradskoj ulici u Vrčinu došlo je do saobraćajne nesreće, kada je automobil "fijat punto" usled neprilagođene brzine izleteo sa kolovoza i udario u kuću, a u tom udesu poginula su rođena braća S. A. (17) i L. A. (9)

  • 14

U saobraćajnoj nesreći u Beogradskoj ulici u prigradskom naselju Tranšped (Vrčin) na licu mesta poginula su dva rođena brata starosti 9 i 17 godina, saznaje Telegraf.

Poginuli su S. A. (17) i L. A. (9), a kako saznajemo stariji brat S. imao je probnu vozačku dozvolu koju je dobio pre 3 meseca.

Kako Telegraf saznaje, maloletna braća nalazila su se u automobilu marke Fijat Punto, a uzrok udesa je neprilagođena brzina, kada je Strahinja A. izgubio kontrolu nad vozilom i udario u kuću.

Otac Đorđe dopustio je sinovima S. i L. da uzmu auto i odu do prodavnice kako bi kupili namirnice. Braća su bila sama u kolima, a udes su doživeli nedaleko od svoje vikendice.

Porodica dečaka živi na Konjarniku, a u Vrčinu im se nalazi vikendica, gde su danas došli kako bi proslavili svoju krsnu slavu Aranđelovdan.

Saobraćajni uviđaj ove nesreće još uvek je u toku. Na mesto nesreće došli su roditeljikojima  je pozlilo.

Tela nesrećnih mladića su odneta na obdukciju .

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NS

    21. novembar 2012 | 18:56

    UZAS!!!! Saucesce roditeljima i porodici , sve ostalo je suvisno u ovim trenutcima komentarisati ...Utehe nema !

  • Vlada

    21. novembar 2012 | 19:31

    Probna dozvola.. pa ako imas probnu znaci sinko da mora neko biti pored tebe jos ti nisi naucio da vozis,voznja se uci ceo zivot.. a ne 2-3 meseca pa sedaj za volan pa pun gas...

  • Janko

    21. novembar 2012 | 20:36

    Nedaj Boze nikome! Strasno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA