SVE ZA DETE: Majka oralno zadovoljila nastavnika da bi sinu popravila ocenu!

Tek kad je majka đaka u osnovnoj školi na Čukarici ispunila želju nastavniku, on joj je saopštio da zapravo i ne predaje njenom sinu. Slučaj nije prijavljen policiji, direktorka škole u šoku

  • 33

UCENA ZBOG OCENE! Majku učenika jedne osnovne škole u beogradskoj opštini Čukarica seksualno je zlostavljao nastavnik kako bi njenom sinu popravio ocenu. Tek kad ga je oralno zadovoljila, nastavnik joj je saopštio da on zapravo i ne predaje njenom sinu, već njegov kolega.

Očajna majka još nije prijavila slučaj policiji, a o svemu nije obaveštena ni direktorka škole. Dotična gospođa, koja je u šoku posle svega što joj se dogodilo, razmišlja da li da MUP obavesti o ovom slučaju, uplašena otkrivanjem njenog identiteta u javnosti, čime bi osramotila i sebe i sina.

Ona je jednom od roditelja ispričala kako je stupila u kontakt sa nastavnikom:

- Kada se nasamo našla sa nastavnikom, on joj je tražio da ga zadovolji. Prvo je odbijala da to učini, ali ju je on ubeđivao kako će jedino time pomoći sinu koji ima lošu ocenu iz predmeta. Pristala je da ga oralno zadovolji, ali kada mu je ispunila želju, on joj je rekao da nema veze sa predmetom i da drugi kolega predaje njenom detetu – kaže izvor lista.

Direktorka škole je u šoku i kaže da prvi put čuje za tako nešto.

- Mi imamo školskog policajca, koji je po ceo dan u školi. Nije nam ni policija dolazila. Ne verujem da bi neko mogao to da sakrije od tetkica i dece – smatra direktorka.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo / Foto: Ilustracija)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pravi profesor

    28. novembar 2012 | 10:26

    Ja sam pravi profesor, javi se.

  • Braca Memišević

    28. novembar 2012 | 11:51

    Mnogo mu je trebalo da je ubedi. A i ona je mnogo poštena.

  • superman

    28. novembar 2012 | 10:39

    prvo kaze da nije obavjestena direktorica, onda kaze da je u soku wtf?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA