DELTA: Nikada nismo radili s kriminalcima!

Iz kompanije Miroslava Miškovića obaveštavaju javnost da nikada nisu poslovali sa državom, javnim preduzećima, akciznom robom, prirodnim i drugim resursima, te da nema mogućnosti korupcije

  • 2

Kompanija "Delta Holding" saopštila je danas da njen vlasnik Miroslav Mišković, kao i članovi njegove porodice, nikada nisu poslovali sa inkriminisanim osobama, a da ta kompanija nikada nije radila sa javnim preduzećima, čime je, kako je navedeno, isključena mogućnost umešanosti u koruptivne radnje.

- "Delta Holding", njegov vlasnik, kao i članovi porodice vlasnika kompanije apsolutno nikada nisu poslovali s inkriminisanim osobama - tvrdi se u saopštenju te kompanije povodom, kako je navedeno, spekulacija u medijima u vezi sa njenim poslovanjem.

U saopštenju se tvrdi i da "Delta Holding" nikada nije obavljao poslove sa državom, sa akciznom robom, poslove vezane za nacionalne prirodne i druge resurse, niti je radio sa javnim preduzećima.

- Ovim je praktično isključena mogućnost pojavljivanja u bilo kakvim koruptivnim radnjama - tvrde u toj kompaniji, i navode da svaka nova kompanija koja ulazi u poslovanje s "Deltom" prolazi kroz procenu i proveru finansijskih pokazatelja i vlasničkih odnosa, a koje sprovode interne i eksterne ekspertske službe u oblasti finansija i pravnih pitanja.

Iz te kompanije poručeno je da "Delta Holding" nikada do sada nije komentarisao medijske spekulacije, ali da će zbog "izlaganja nezapamćenoj kampanji", koja kompaniji nanosi veliku štetu u zemlji, u regionu i svetu, ubuduće jasnim i tačnim informacijama braniti svoj ugled i poslovanje.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boza Bogdanovic

    2. decembar 2012 | 22:49

    Miskovic nikada nece moci da odgovori na tri osnovna pitanja: 1. Kako je zaradio prvi milion dolara? 2. Kako je zaradio prvih 10 miliona dolara? 3. Kako je zaradio prvih 100 miliona dolara? Za ostale pare vec je jasno, jer "para na paru ide, a vaska na vasku". Uzgred, mogu ga pitati i koliko dolara je ulozio u donacije bolnica, mostova, seoskih puteva, skola, obdanista i dobrotvornih i kulturnih ustanova u Srbiji od momenta kada je zaradio prvi milion dolara do momenta kada je zaradio prvu milijardu dolara. Moze da odgovori i u centima, da ispadne vise. Boza Bogdanovic, Bor Svima je jasno da mu ona tri pitanja nece nasi tuzioci nikada postaviti, jer bi ga morali odmah zatvoriti posto on ne moze odgovoriti. P.S. Ta ista pitanja postavio sam i Drakulicu bar 50 puta javno u komentarima.

  • ludak

    2. decembar 2012 | 20:40

    ma da cika misko nije kriminalac, obogatio se noseci gajbice 90-tih, treba se malo zapitati zasto je tako postenom coveku zabranjen ulazak u SAD.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA