UHAPŠEN ZBOG UBISTVA U KG: Ženu izbacio kroz prozor, pa je ubo nožem u vrat!

Dejan Cvetić, višestruki povratnik u vršenju krivičnog dela, izbacio je ženu kroz prozor, potom je sa nožem u rukama izašao iz stambene zgrade i suprugu ubo u vrat, nanevši joj smrtonosne povrede

  • 3

Višestruki povratnik u vršenju krivičnog dela Dejan Cvetić (40) uhapšen je pod sumnjom da je u Ilindenskoj ulici u Kragujevcu u nedelju oko 15 sati nožem ubio suprugu Natašu (32) sa kojom ima dvoje dece.

Cvetiću je određena mera zadržavanja u trajanju do 48 sati, a on je uz krivičnu prijavu sproveden istražnom sudiji Višeg suda u Kragujevcu gde je, vezan lisicama, novinarima slao poljupce pred ulazom u zgradu suda.

Načelnik Policijske uprave u Kragujevcu Ivan Ðorović je rekao da je Cvetić izbacio nesrećnu ženu kroz prozor, a potom sa nožem u rukama izašao iz stambene zgrade i suprugu ubo u vrat, nanevši joj smrtonosne povrede.

Uviđaj je obavio istražni sudija Višeg suda u Kragujevcu, u prisustvu zamenika Višeg javnog tužioca i pripadnika kriminalističke policije.

Cvetiću je određena mera zadržavanja u trajanju do 48 sati, a on će u ponedeljak uz krivičnu prijavu, biti sproveden istražnom sudiji Višeg suda u Kragujevcu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • anonimus

    3. decembar 2012 | 01:19

    ovako nesto se moglo i ocekivati..sta ima da trazi sa njim ako je on visestruki povratnik...te zene svesno biraju manijake..ne zna se ko je bolesniji tu..realno..

  • jaca

    2. decembar 2012 | 21:51

    ne prodje ni dve nedelje od jednog do drugog ubistva zene u Srbiji... Kakvi su bre nasi muskarci nasilnici ,ubice krvolocne...

  • vlada

    2. decembar 2012 | 22:01

    @jeco.... Nismo svi isti :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA