Poslanik SNS-a zgazio dete i pobegao!

Poslanik naprednjaka iz Smedereva Dragan Čolić naleteo je automobilom na jedanaestogodišnje dete kojem su konstatovane lake telesne povrede. Nakon što je pobegao sa mesta nesreće, policija ga je potražila na kućnoj adresi, ali nije želeo da se podvrgne alko-testu, već je vređao policajce

  • 2

Narodni poslanik Srpske napredne stranke Dragan Čolić (59) na pešačkom prelazu u Ulici srpskih sovjeta u Smederevu, svojim automobilom marke "golf" udario je dete D. R. (11) u sredu oko 22 časa.

Kako prenosi "Alo!", dete je prelazilo pešački prelaz kada je na njega naleteo Čolić i prevezeno je u bolnicu gde su mu konstatovane lake telesne povrede.

a prema rečima istražnog sudije Osnovnog suda u Smederevu Dragana Rogana, poslanik je pobegao sa mesta nesreće.

Rogan je naveo da su poslanika prepoznali očevici. Zbog sumnje da je bio u alkoholisanom stanju, izdata je naredba da se Čoliću uzme krv na analizu.

Prema Roganovim rečima, policija je odmah potražila poslanika na kućnoj adresi koji nije želeo da se podvrgne alko-testu, vređajući policijske službenike i sudiju koji je izdao naredbu.

Čolić će danas biti saslušan u saobraćajnoj policiji i kao narodni poslanik može da traži imunitet.

Prema Roganovim rečima, Čolić do sada ima već nekoliko zahteva za ukidanje poslaničkog imuniteta.

(D. Z. / Izvor: Alo, Fonet)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA