HUMANO: Kompanija "Komtrejd" nagrađena Plaketom za najhumaniju sredinu

Institut za transfuziju krvi Srbije uručio je "Komtrejdu" nagradu na prijemu u Skupštini grada Beograda, a u ime grupacije priznanje je primio savetnik predsednika kompanije Srećko Miodragović

  • 0

U teškoj i burnoj godini koja je već na izmaku građani su ipak pokazali da na humanost ne zaboravljaju, te su u dobrovoljnom davanju krvi postignuti sjajni rezultati.

Među privatnim kompanijama, na polju promocije, motivacije i organizacije akcija dobrovoljnog davanja krvi, kompanija "Komtrejd" je nagrađena Plaketom za najhumaniju sredinu.

Institut za transfuziju krvi Srbije uručio je "Komtrejdu" nagradu na prijemu u Skupštini grada Beograda, a u ime grupacije priznanje je primio savetnik predsednika kompanije Srećko Miodragović.

- Naša kompanija već dugi niz godina sarađuje sa ovom ustanovom i među prvim privatnim kompanijama je koje su se uključile u redovan godišnji plan prikupljanja krvi, što ukazuje na visoku korporativnu odgovornost za opšte društveni interes, kao i razvijenu svest zaposlenih o društveno odgovornim aktivnostima - poručili su iz "Komtrejda".

Za humanost su nagrađeni: u kategoriji državne kompanije ili institucije Termoelektrane "Nikola Tesla", sela Gaj, Deliblate i Mrmorak u kategoriji seoske sredine, Rudarsko-geološki fakultet Univerziteta u Beogradu i Poljoprivredna škola iz Kraljeva u kategoriji srednjih škola.

Takođe, Priznanje za poseban doprinos dobili su Opština Novi Beograd i Grad Požarevac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA