SKANDAL U NIŠU: Policijski komandir oteo džip, pa ga dao prijatelju!

Osnovno javno tužilaštvo podnelo je predlog za sprovođenje istražnih radnji protiv M. T. jer se sumnja da je bez pravnog osnova od vlasnika oduzeo vozilo "džip" i dao ga svom prijatelju D. M., koji je takođe uhapšen

  • 4

Komandir policijske stanice u Ražnju M. T. uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično delo zloupotrebe službenog položaja, potvrđeno je Telegrafu u Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

"Osnovno javno tužilaštvo podnelo je predlog za sprovođenje istražnih radnji protiv M. T. jer se sumnja da je bez pravnog osnova od vlasnika oduzeo vozilo "džip", pri čemu protiv njega nije podneo krivičnu prijavu niti je o oduzimanju vozila sačinio službenu belešku, već mu je samo izdao potvrdu. Takođe, sumnja se da je oduzeti "džip" nezakonito dao svom prijatelju D. M. na korišćenje pa je i on uhapšen, ali zbog podstrekavanja na zloupotrebu službenog položaja", saopštilo je Tužilaštvo.

Kako je našem portalu potvrđeno u Osnovnom sudu, obojica osumnjičenih su privedeni na saslušanje istražnom sudiji, koji će odlučiti da li postoje razlozi da im bude određen pritvor.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tufnitza

    21. decembar 2012 | 17:54

    T.M. ???? maloletno lice ili sta¿ dokle vise ti inicijali...ciji je dzip sledeci¿

  • Kv -man

    21. decembar 2012 | 18:24

    Banda

  • dexterkv

    21. decembar 2012 | 23:53

    Da sam ja napravio ovakvu glupost, bio bi mi i matični broj izpisan u novinama! Ime i prezime!!!! Ko je on??? Gospodo, 90 god. su prosle!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA