DOLIJAO: Uhapšen osumnjičeni za najmanje 15 silovanja!

Inspektori beogradske kriminalističke policije i Interventne patrole uhapsili Zorana Pantelića (31), koji je od 2006. "operisao" na zrenjaninskom, pančevačkom i smederevskom putu

  • 5

Inspektori beogradske kriminalističke policije i Interventne patrole uhapsili su Zorana Pantelića (31), zbog sumnje da je počinio najmanje 15 silovanja.

Ova krivična dela Pantelić je počinio u Beogradu počev od 2006. godine, kada je radio kao pripadnik obezbeđenja u jednoj diskoteci na Dorćolu.

Uhapšen je na auto-putu Niš - Beograd i nije pružao nikakav otpor. Sumnja se da ima još njegovih žrtava, pre svega na zrenjaninskom, pančevačkom i smederevskom putu, gde je "operisao" uglavnom sa auto-stoperkama.

Pantelić nikada nije ni prekršajno, ni krivično osuđivan. Živi u porodičnoj kući u Podarcima, opština Grocka, sa suprugom, s kojom nema decu. Radi kao raznosač peciva.

Prema rečima s prvog saslušanja, na kome je priznao sva krivična dela, imao je teško detinjstvo. Otac je zlostavljao majku, ali i njega i njegovu braću.

Policijska praksa govori da na jednu prijavljenu dolazi tri do pet neprijavljenih žrtava.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vlada

    21. decembar 2012 | 21:05

    Dozivotna

  • tufnitza

    21. decembar 2012 | 21:20

    ... mislim da bi mu valjalo dati kojekakvu narukvicu a¿ ili neku amnestiju mozda nije namerno...ahaaaaha... ma dozivotna.....

  • Nenad

    22. decembar 2012 | 01:23

    koja dozivotna, jos da ga drzava hrani...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA