Anonimusi oborili sajtove DS, SPS i LSV!

Hakerska grupa Anonimusi napala sajt DS-a na Vračaru, želeći da iskaže nezadovoljstvo zbog stanja u Srbiji. Na njihovoj meti bili i sajtovi Čankovih "ligaša" i socijalista

  • 17

Hakerski kolektiv Anonimusi (Anonymousi) napao je sajt Demokratske stranke na Vračaru!

Danas u toku dana bio je hakovan i sajt novosadskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine, koji je trenutno u funkciji i na njega ostavili sledeću poruku:

- Mi spremamo hranu. Mi raznosimo đubre. Mi radimo u fabrici. Mi čuvamo miran san. Mi smo legija! Mi ne opraštamo!!! Mi ne zaboravljamo!!! Mi smo Anonimusi. Ovim putem ne želimo da idemo protiv sistema, ne želimo da naškodimo bilo kome na bilo koji način, ovim putem samo iskazujemo svoje nezadovoljstvo zbog stanja u našoj zemlji u kakvoj živimo.

Ovim putem skrećemo pažnju svakom svesnom građaninu da i dalje ima nas koji se bore za pravdu - na bilo koji način. Politička "elita" nam maše devedesetima kao kugom. Nikakve konkretne planove za BUDUĆNOST ne dobijamo, nego samo ustaljene fraze. Kao da im govore i izjave pišu autori tempejta za mobilne telefone. Svim "akterima" ove pogubljenosti političkog establišmenta - poručuju srpski Anonimusi.

Na fotografiji, koja se u trenutku pisanja vesti nalazi na sajtu DS-a, prikazani su ljudi s prepoznatljivim Anonymous maskama. Poruka koju su ostavili izgleda ovako:

Anonimusi su na kratko oborili i sajt SPS-a.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nanogica

    30. januar 2012 | 17:43

    http://t.co/ULAoKg4Y ovo je otkad su primili moj pozdrav pre neko vece. vidite, i kod Anonymousa reci Srpske Majke imaju tezinu! kraj price.

  • DarkmanKG

    5. februar 2012 | 17:09

    http://t.co/l4pFPlfA Hakerski "kolektiv" ahahahahahahahaha, samo lazite da oboritevrednost onih sto ce vam je*********** #Srbija #Demokrate

  • Nezvanicno

    30. januar 2012 | 21:58

    RT @torbica: Anonimusi obaraju sajtove srpskih stranaka! | Telegraf - Najnovije vesti http://t.co/S2DDh3Yu via @TelegrafRs

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA