OVAKO SE SLAVI! Srbi pucali po Americi, sa sačmaricama u rukama proslavljali Božić u Kaliforniji! (VIDEO)

Srbi koji proslavljaju Božić u američkom gradiću Džekson u Kaliforniji i ovog puta priredili su veoma bučno slavlje. Policija im tradicionalno dozvoljava da pucaju iz dvocevki u vazduh!

  • 19

Kao i svake godine, Srbi koji proslavljaju Božić u američkom gradiću Džekson u Kaliforniji priredili su veoma bučno slavlje.

Policija im tradicionalno svake godine dozvoljava da na najradosniji pravoslavni praznik pucaju iz dvocevki i sačmarica u vazduh!

Za KCRA TV jedan od njih, Pit Stojadinović, kazao je kako je proslava slična onoj povodom 4. jula, Dana nezavisnosti SAD, samo što se ovog puta radi o proslavi Isusovog rođenja. Den Popović objasnio je kako Srbi u Americi slave svoj praznik, dok je Daf Danivilović na slabom srpskom voditelju poručio: "Srećan ti Božić!".

I ovog puta se više od 20 muškaraca poređalo u centru gradića koji broji nešto više od 4.000 stanovnika, posle čega su zapucali u vazduh.

Pogledajte video-snimak:

(I. M. / Izvor: Glas srpske)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    8. januar 2013 | 19:12

    Mislim da vam je naslov totalno pogresan jer "Ovako se slavi" samo moze nekoga da inspirise da treba i on da uzme oruzje i da zapuca u vazduh...Ne vidim zasto bi iko bio veci Srbin ili pravoslavac ako bi uzeo vatreno oruzje...zna se koje su karakteristike pravih Hriscana, a tu oruzju nema mesta! Tako da smatram da ovakvim primerom dajete samo pogresan primer...

  • accusync

    8. januar 2013 | 17:33

    sto ovako nisu pucali tamo gdje su trebali od 91-95 ?

  • Božedragi

    8. januar 2013 | 19:13

    Man se čini da se Božić slavi u miru a ne pucajući, Mogu biti 100 godina u Americi al Balkan ostaje u glavi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA