MONSTRUM: Omamio, pa silovao ženu obolelu od cerebralne paralize!

Nepoznati počinilac omamio je i silovao T. D. (34) iz Zaječara, koja boluje od cerebralne paralize, i to u prisustvu majke i očuha, i tako izvršio krivično delo ''obljuba nad nemoćnim licem''

  • 3

MANIJAK! Nepoznati počinilac omamio je T. D. (34) iz Zaječara, koja boluje od cerebralne paralize, nakon čega je nesrećnu ženu silovao i to u prisustvu majke i očuha, koje je, takođe, omamio!

Na vrata stana T. D., koja od rođenja boluje od celebralne paralize, N. N. počinilac, predstavljajući se za njihovog posrednog prijatelja, doneo je na poklon kafu i sok, koje su ukućani popili, od čega su svi bili omamljeni.

Tom prilikom, u prisustvu majke i očuha, koji su bili u besvesnom stanju, N. N. lice je sa T. D. imalo seksualni odnos, iskoristivši njenu bolest i nemoć usled koje nije bila sposobna za otpor, jer je bila u polusvesnom stanju.

Na ovaj je način N. N. lice izvršilo krivično delo ''obljuba nad nemoćnim licem''.

(G. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dule

    9. januar 2013 | 09:02

    Odma u smrtna kazna.ovo je neverovatno ali iz dana u dan sve vise vidim koliko ludaka u srbiji zive.

  • izt

    9. januar 2013 | 08:57

    Koliko neko mora biti bolestan da ovako nesto uradi. Nemam reci.

  • ms cg

    9. januar 2013 | 09:53

    bolesno...bolje bi bilo da se pojedini u srbiji zabrinu za takve slučajeve..kojih je sve više...nego što prodaju srpstvo i pozivaju na marš na kosovo itd..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA