Telegraf- Vesti

VIP UPOZORAVA: Ne odgovarajte na telefonske pozive s broja +88!

Ukoliko korisnik uzvrati na propušteni poziv s broja +88233010842, najčešće dobije signal zvona ili odziv govorne mašine, ali se uspostavljanje veze i trajanje poziva tarifira se po ceni međunarodnog poziva

Mobilni operater “VIP mobile” Srbija objavio je danas na društvenim mrežama “Fejsbuk” i “Tviter” upozorenje korisnicima da ne odgovaraju pozivom, ni porukom na propušten poziv sa broja +88233010842. Iz kompanije poručuju korisnicima da je došlo do tehničke poteškoće koja bi uskoro trebalo da bude otklonjena.

- U mrežama domaćih operatera zabeleženi su slučajevi gde su korisnici dobijali propuštene pozive iz inostranstva sa pozivnog broja +88. Ukoliko korisnik uzvrati na ovaj propušteni poziv, najčešće dobije uobičajeni signal zvona ili odziv govorne mašine, ali se uspostavljanje veze i trajanje poziva tarifira se po ceni međunarodnog poziva za tu zonu – stoji u obaveštenju na društvenoj mreži “Fejsbuk”.

Navodi se i da operateri nisu u mogućnosti da blokiraju ove pozive jer stižu sa uvek novih brojeva.

- Savetujemo korisnike da ne uzvraćaju pozivom ili porukom na te brojeve, ukoliko nisu sigurni u to ko ih poziva. U protivnom, poziv će biti tarifiran prema standardnom cenovniku za međunarodne razgovore. Molimo da ovo obaveštenje prosledite vašim prijateljima – zaključili su u “VIP” mreži.

- Imamo tehničkih poteškoća i očekujemo da će problem uskoro biti otklonjen. Samo nemojte odgovarati na pozive sa ovih brojeva –  rečeno nam je iz korisničkog servisa kompanije.

(M. R.)

Najnoviji komentari

 • Alien

  Ili sa: +88233010841. Mene su cimnuli sa tog…

 • Mila

  Meni se ovo desilo juce ujutru, a koristim Telenor.

 • svasta

  Baš su pažljivi !!! Koliko li ima onih koji će na +88….. da pozovu?
  Muka mi je od ovakvih tupih priča,kao da smo svi polumente!!
  Dojadiše reklamama na svim medijima,pa sada još ovako!? :=#&%~

Pogledajte Sve komentare