KOSOVSKA MITROVICA: Dve eksplozije u centru grada, nema povređenih

Prva eksplozija odjeknula je u centru severnog dela grada, a druga nekoliko sati potom ispred hotela "Saša". U eksplozijama je naneta materijalna šteta

  • 0

U severnom delu Kosovske Mitrovice sinoć su se dogodile dve eksplozije u kojima je pričinjena materijalna šteta, ali povređenih nije bilo.

Zamenik regionalnog direktora kosovske policije Ergin Medić izjavio je da je u četvrtak uveče u 23.45 sati bačena eksplozivna naprava ispred hotela "Saša" u severnom delu Kosovske Mitrovice.

Tom prilikom, kako je precizirao Medić, oštećena su stakla na putničkom vozilu marke "tojota" koje pripada vlasniku hotela, a koje je bilo parkirano ispred.

Medić je rekao da su prilikom eksplozije registrovana oštećenja na inventaru hotela, a slučaj je registrovan kao izazivanje opšte opasnosti.

- Za sada je nepoznato o kakvoj vrsti eksplozivne naprave je bilo reči, a uviđaj koji će obaviti specijalizovane ekipe trebalo bi da da odgovor i na to pitanje - rekao je on.

Nešto ranije, oko 19.30 sati, u severnom delu Kosovske Mitrovice u centru grada bačena je eksplozivna naprava, najverovatnije ručna bomba.

Eksplozivna naprava bačena je u centru grada, ispred lokala čiji je vlasnik Bošnjak A. Đ.

U trenutku eksplozije u lokalu ispred kog je bačena eksplozivna naprava nalazile su se dve osobe koje su prošle bez povreda.

Eksplozija je uništila stakla objekta, dok je susedni lokal pretrpeo oštećenje zida.

Za sada nisu poznati motivi i počinioci ovih napada koji su se dogodili u Kosovskoj Mitrovici, a tokom dana kosovska policija bi trebalo da saopšti nešto više detalja o njima.

(M. R. / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA