Kraljevo: Policajac naleteo kolima na dvoje pešaka

Policijski službenik Vlado S. (39) iz Kraljeva je oko 18 sati automobilom udario dvoje pešaka Ivanu P. (31) i Vita D. (53), koji su zadobili teške telesne povrede

  • 2

Vlado S. (39), policijski službenik iz Kraljeva, uhapšen je zbog sumnje da je oko 18 časova vozilom udario u dvoje pešaka, koji su zadobili teške telesne povrede.

Povređeni pešaci Ivana P. (31) i Vito D. (53) prelazili su kolovoz, kada ih je upravljajući vozilom iz pravca Auto-moto društva prema Magnohromu, udario Vlado S. Oni su nakon toga sa teškim telesnim povredama prebačeni u Zdravstveni centar "Studenica".

Vito D. je prebačen u Klinički centar u Kragujevcu, dok je Ivana P. posle ukazane lekarske pomoći puštena na kućno lečenje.

Vladu S. određen je policijski pritvor do 48 sati, a uviđaj na mestu udesa obavio je istražni sudija Osnovnog suda u prisustvu zamenika osnovnog javnog tužioca i pripadnika saobraćajne policije.

(D. Z. / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rafael Vitez Boban

    19. januar 2013 | 15:10

    Sad ce rec da je polako vozija

  • Милутин

    19. januar 2013 | 15:26

    Бахати полицајци... Докле више! И вероватно ће бити без великих последица.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA