Mrtva beba pronađena u putnoj torbi

Novorođenče je u ćerkinoj putnoj torbi pronašla majka. Kada je otvorila torbu kako bi izvadila ćerkine stvari, ugledala je mrtvu bebu, a njen suprug je odmah pozvao policiju

  • 0

Telo bebe, starosti mesec dana, pronađeno je danas u putnoj torbi na području opštine Knić, saopštila je danas kragujevačka policija.

Bebu je u putnoj torbi pronašla majka osobe, koja se, nakon dužeg odsustvovanja, pre tri dana vratila u kuću svojih roditelja, navedeno je u saopštenju.

Kada je otvorila torbu, kako bi izvadila ćerkine stvari, ugledala je mrtvu bebu, o čemu je njen suprug odmah obavestio policiju, navedeno je u saopštenju u kojem se dodaje da je proverama utvrđeno da se majka pronađene bebe porodila u jednoj zdravstvenoj ustanovi pre mesec dana.

Uviđaj je u toku, a istražni sudija Višeg suda u Kragujevcu naložio je obdukciju.

Nakon izvršene obdukcije i prikupljenih dokaza, uz konsultaciju sa nadležnim tužilaštvom, protiv majke deteta biće preduzete mere krivične odgovornosti, navedeno je u saopštenju.

(M. S. / Izvor: Tanjug / Foto: Wikipedia / Frank C. Müller)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA