Švercovao pištolj u hlebu! (FOTO)

U autobusu, zahvaljujući snimku mobilnog skenera, bilo je moguće uočiti predmet nalik na pištolj. Ispostavilo se da je vlasnik oružja makedonski državljanin, koji je pištolj sakrio u unutrašnjost hleba, zamotao ga u kesu i stavio na gornju policu za odlaganje stvari

  • 0

Uprava carina saopštila je  da su carinici na prelazu Preševo, između Srbije i Makedonije, pronašli pištolj sakriven u hlebu. Pištolj, na kojem je izbrisan serijski broj, pronađen je u autobusu makedonskih registarskih oznaka koji saobraća na liniji Struga - Beč.

- Na snimku mobilnog skenera, kojim raspolaže Uprava carina, bilo je moguće uočiti da se iznad drugog reda sedišta, iza suvozača, nalazi predmet nalik na pištolj. Ispostavilo se da je vlasnik oružja makedonski državljanin koji je pištolj sakrio u unutrašnjost hleba, zamotao ga u kesu i stavio na gornju policu za odlaganje stvari - navodi se u saopštenju.

(Telegraf rs / Foto: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA