Severna Koreja objavila video nuklearnog napada na SAD (VIDEO)

Propagandni video-snimak prikazuje mladića koji sanja da Severna Koreja lansira raketu na SAD. U snimku koji traje tri i po minuta i kojeg prati muzička podloga, prikazuje se misteriozni grad, čiji neboderi gore, a na njega padaju rakete. Na trenutke se vidi i američka zastava, pa nije teško zaključiti čega je to vizija

  • 4

Bizaran video-snimak koji prikazuje severnokorejsku viziju raketnog napada na SAD osvanuo je na internetu, a pojavio se i na službenim državnim stranicama. Snimak je objavljen kao najava Kim Džong Una o tome kako će Severna Koreja svakog trena sprovesti svoj novi nuklearni test.

 

Propagandni video prikazuje mladića koji sanja da Severna Koreja lansira raketu na SAD. U video-snimku koji traje tri i po minuta i kojeg prati muzička podloga, prikazuje se misteriozni grad, čiji neboderi gore, a na njega padaju rakete. Na trenutke se prikazuje i američka zastava, pa nije teško zaključiti čega je to vizija, prenosi "The Sun".

 

Evo i prevoda titlova na video-snimku, koji su napisani na korejskom: "Negde u SAD se uzdižu oblaci crnog dima. Čini se kako je gnezdo zlobe zahvatila vatra koju su sami zapalili. Uprkos svim pokušajima imperijalista da nas izoluju i zgaze... nikad niko neće moći da zaustavi narod u pohodu prema konačnoj pobedi".

 

Pogledajte video-snimak:

 

 

(I. D. / Izvor: Dnevnik.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin

    5. februar 2013 | 21:15

    Ovde se ne prikazuje lansiranje interkontinentalne rakete koja rusi gradove u americi vec raketa od koje se kasnije odvaja spejs satl. On u stvari u "snovima" vidi zelje svakog severnokorejca - Da zemlja bude napredna i da Amerika nestane sa lica zemlje. Ustvari to su zelje 80 procenata populacije na Zemlji!

  • Bolero

    5. februar 2013 | 17:47

    Samo sanjajte komunjare. Raketa bi vam pala 5 minuta posto je ispalite a onda bi bilo bye baby bye.... Vas debeli predsednik ima bujnu mastu. Bolje bi mu bilo da misli kako ce da vas nahrani...

  • Planjanin

    6. februar 2013 | 19:27

    i cemu ovo? mrzimo se medjusobno a svi smo isti,krv je jedna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA