STRAŠNO: Davitelj devojke pokušao samoubistvo skokom sa drugog sprata suda!

Aleksandar Šundić (23) u kritičnom stanju prevezen u Urgentni centar. Mladić osumnjičen da je zadavio iz ljubomore devojku Stelu Gundelj (26) prilikom saslušanja skočio s drugog sprata Višeg suda u Beogradu

  • 27

Aleksandar Šundić (23), koji je osumnjičen da je zadavio iz ljubomore devojku Stelu Gundelj (26), danas je prilikom saslušanja kod istražnog sudije Višeg suda u Beogradu skočio sa drugog sprata unutar zgrade suda u pokušaju da izvrši samoubistvo, saznaje Telegraf.rs!

Šundić je kod istražnog sudije doveden u 13 časova gde je davao iskaz do 15.30 u kom je priznao da je ubio Stelu i da se kaje.

Međutim, prilikom potpisivanja zapisnika, on se zaleteo da skoči i tom prilikom sapleo se o gelender i pao sa drugog sprata.

Kako saznaje naš portal iz dobro obaveštenih izvora, mladić je na ovaj način pokušao da izvrši samoubistvo jer se od trenutka kada je zadavio svoju devojku nalazio u depresivnom stanju.

Prema rečima očevidaca, prilikom njegovog pada unutar zgrade odjeknuo je veoma jak zvuk, da su svi prvo pomislili da je eksplodirala bomba.

Kada su mu prišli radnici u zgradi, dok je ležao na pločniku, Šundić je samo ponavljao: "Nisam hteo da je ubijem".

Šundić je kolima Hitne pomoći u kritičnom stanju prevezen u Urgentni centar, gde mu se lekari bore za život.

- Škundić daje znakove života, ali je u kritičnom stanju i nalazi se na intenzivnoj nezi. Za sada nema povreda unutrašnjih organa, ali se njegovo stanje i dalje prati - kažu za naš portal u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Podsetimo, policija je privela istražnom sudiji Višeg suda u Beogradu Aleksandra Šundića (23) zbog sumnje da je ubio devojku.

Šundić je nakon hapšenja, u prisustvu advokata, u policiji priznao da je zbog ljubomore zadavio devojku.

Posle policijskog zadržavanja, sa podnetom krivičnom prijavom za ubistvo, priveden je kod dežurnog sudije koji je trebalo da odluči o pritvoru od mesec dana.

Prilikom privođenja u sedište beogradske policije, Šundić je bio utučen i uz plač pokušavao da objasni zašto je ubio devojku.

- Žao mi je, nisam hteo da je ubijem. Ne znam šta mi je bilo - bile su prve reči Šundića izrečene pred istražnim sudijom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • русија

    15. februar 2013 | 18:13

    требали су да га испитују на 4 том спрату

  • Miki

    15. februar 2013 | 17:22

    Iskreno meni je njega zao! Strasno je sto je unistio jedan mlad zivot, ali ocigledno je da se kaje! Ocigledno je to uradio u naletu besa, ali kakva je to osoba koja ne ume da se iskontrolise. Zatvor i malo psihicko lecenje, i moze se vratiti u normalu! Zelim mu da se oporavi.

  • Vredni mrav

    15. februar 2013 | 18:43

    I meni je njega zao,samo me niko ne razume! Zao mi je i njega i NJE jer zbog glupsoti izgubili zivote. Devojka bila obrazovana,pametna,trebala sada da zivi zivot a i on studirao,imao fax,zdravlje. Sta im je trebalo vise? Nije ona bila jedina! Sad su upropacena 2 zivota,za sta? Boze,samo nas ti sacuvaj od iste situacije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA