Rasista pretukao dvogodišnje dete u avionu!

Majka i dete su ustali sa svog mesta pošto se Džo Handli bunio da je dete preveliko da bi joj sedelo u krilu. Kada su se sat i po vremena docnije vratili na svoje mesto pred sletanje, dečak je počeo da plače, na šta je on besno pogledao i rekao "ućutkaj tu crnčugu". Kada ga je upitala šta je rekao, on se majci uneo u lice i ošamario dete

  • 3

Jedan stanovnik američke savezne države Ajdaho izgubio je posao, a preti mu i zatvorska kazna, pošto je uz rasističko vređanje u avionu udario dvogodišnjeg dečaka koji je putovao sa majkom.

Kako prenosi SiBiEs (CBS) televizija, Džo Handli, biće optužen za napad zbog šamaranja deteta, a kompanija AGC Erospejs u kojoj je radio, izdala je saopštenje da mu je prestao radni odnos.

Incident se dogodio na letu Mineapolis-Atlanta, kada su pored Handlija seli Džesika Benet i njen dvogodišnji usvojeni sin.

Devojka je za ovu televiziju rekla da je Benet, čim su seli pored njega, prevrnuo očima, kazavši da je dete preveliko da sedi kod majke u krilu.

Pošto se tokom leta žalio kabinskom osoblju, Benetova je sa detetom ustala i otišla u zadnji deo aviona, gde je stajala sledećih sat i po vremena.

Kada se vratila na svoje mesto pred sletanje, dečak je počeo da plače, na šta je Handli besno pogledao i rekao ućutkaj tu crnčugu.

Kada sam ga upitala šta je to rekao, on mi se uneo u lice, i ja sam ga odgurnula, a on je tada ošamario moje dete, ispričala je devojka.

Handliju preti zatvorska kazna do godinu dana, a kompanija u kojoj je radio saopštila je da je njegovo ponašanje bilo uvredljivo i da on više kod njih nije zaposlen.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA