TEROR NA KOSOVU: Srpski dečak (9) pretučen u Štrpcu!

Učenik trećeg razreda iz sela Donja Bitinja zadobio je teže povrede glave. Kancelarija za KiM traži od međunarodne zajednice da pronađe i kazni počinioce

  • 3

Na teritoriji opštine Štrpce, danas oko 12 sati, na putu od kuće do škole, pretučen je P. I., star devet godina, učenik trećeg razreda iz sela Donja Bitinja, saopštila je Kancelarija za Kosovo i Metohiju.

Navodi se da dečak ima vidne povrede glave i da ga je u bolnicu u Štrpcu prebacila kosovska policija, koja je došla na poziv njegovih roditelja.

Kancelarija za Kosovo i Metohiju u saopštenju "traži od međunardne zajednice da nađe i kazni počinioca i inspiratore kako ovog napada, tako i prethodnih".

Kancelarija podseća da je "u poslednjih nekoliko dana bilo više bombaških napada na srpsku decu, a počinioci tih zločina još nisu identifikovani i kažnjeni", piše u saopštenju.

Kancelarija je od međunarodne zajednice zatražila i da "obezbedi normalno detinjstvo za svu decu na prostoru Kosova i Metohije, kako ne bi živeli u atmosferi mržnje, nasilja i straha".

(Telegraf.rs / FoNet)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • русија

    19. februar 2013 | 01:21

    Дачићу извини се Европи што су дечака истукли шипци ! сигурно је мали крив

  • markoni

    19. februar 2013 | 07:30

    Ma malu je kriv 100% nije morao tu da prolazi bas kad su ovi bili tu ili bas naišli ccc. E Dacicu sram te bilo sta n rade !!!!

  • Dejan

    19. februar 2013 | 08:41

    Brate zbog ovakvih stvari nas bi bombardovali vec tri puta....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA