Osumnjičen da je ubio, pa zapalio Novosađanku Mariju Cimbal (23)!

Policija je uhapsila V. V. iz Banatskog Dvora, koji je najverovatnije devojku pretukao na smrt, a potom zapalio vatru da bi uklonio tragove. Sumnja se da je zločin počinio iz koristoljublja

  • 9

Novosadska policija uhapsila je V. V. iz Banatskog Dvora, koji se sumnjiči da je ubio, pa spalio studentkinju Mariju Cimbal (23). Portparol PU Novi Sad Mileva Tomić rekla je da će više detalja oko ovog hapšenja policija saopštiti sutra, a sumnja se da je motiv koristoljublje, jer je on često od nje pozajmljivao novac.

Iako se prvobitno mislilo da je devojka zaspala sa cigaretom u ruci i tako izazvala požar u kome je izgorela, rezultati obdukcije pokazali su da je ona imala brojne povrede po telu koje su dovele do smrti.

Potpuno ugljenisano telo devojke pronađeno je u nedelju veče, u stanu na petom spratu zgrade u Bulevara cara Lazara 14 u Novom Sadu, u kome je živela kao podstanar.

Leš je zatečen na krevetu, koji je delom izgoreo, zbog čega se i pretpostavljalo da je zaspala sa cigaretom u ruci.

Komšije nisu primetile požar, a mrtvu devojku pronašla je rođaka vlasnice stana, koja je imala ključ od ulaznih vrata.

- Najverovatnije ju je ubica na smrt pretukao, a potom zapalio vatru kako bi bi uklonio sve tragove. Pošto su vrata i prozori bili zatvoreni, nije bilo dovoljno kiseonika da se požar proširi, pa je vatra zahvatila samo njeno telo i deo kreveta, ali ne i druge delove stana - navodi izvor blizak istrazi.

(Telegraf.rs / Izvori: Informer, agencije)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mr

    18. februar 2013 | 23:42

    Mozda je i poznat od ranije policiji. A koliko se ja secam pre nekoliko je amnestirano preko 2000 zatvorenika!?? Nije ni cudo sta se desava!!

  • русија

    19. februar 2013 | 01:19

    какве везе има амнестија са овим ???? глупости

  • markonato86

    19. februar 2013 | 09:38

    Smrtna kazna za svako ubistvo, silovanje i ostale grozote!!!! Pa da vidimo da li ce ovakav trend nastaviti! Ovo vise nije normalno, klinci su poludeli, svaki drugi nosi pistolj ili noz...kao da smo na divljem zapadu! Uvesti i kaznu za roditelje, da se kazni svako cije dete nosi oruzje, i to dobrano, pa da malo povedu racuna o vaspitanju i kontroli dece...Izgubili smo vezu sa realnoscu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA