ZBOG SVAĐE OKO TEZGE: Ubio kolegu, pa pucao sebi u glavu! (FOTO)

Incident se dogodio kod tezgi ispred Kineske robne kuće u Ulici patrijarha Joanikija. Dragan Radojičić (56) najpre je pucao u srce Dragomira Nikolića (40), a potom izvršio samoubistvo

  • 6

Dragan Radojičić (56) ispalio je iz revolvera veći broj metaka u Dragomira Nikolića (40) i usmrtio ga kod tezgi ispred Kineske robne kuće u Ulici patrijarha Joanikija. Potom je Radojičić prešao ulicu i pucao sebi u glavu.

Ubica je osuđivan, a za oružje ne poseduje dozvolu.

Sumnja se da je razlog ovog ubistva i samoubistva višemesečna svađa oko raspodele tezgi za prodaju.

Policija je stigla na mesto pucnjave i vrši uviđaj.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xxx

    20. februar 2013 | 14:11

    Da se kontroliše čovek koji prodaje čarape, pa posle da se priča da se maltretira čovek koji prodaje čarape.

  • Dusan

    20. februar 2013 | 12:07

    sramota i strašno,zna li neko koliko je udaljena policijska stanica odatle,samo 50 metara!!pa gde su patrole,gde su kontrole??

  • poludeoNarod

    20. februar 2013 | 14:50

    Zivim veoma blizu i pravo pitanje je ko je tim ljudima dozvolio da tezge budu kao sto vidite na slici, na parking mestima? Ja sam svoj neregistrovani auto morao da pomerim sa parkinga da ga drzava ne bi uzela, a oni stavljaju tezge bez ikakvih papira, i naravno da ce doci do svadje i nazalost ovakvog ishoda. Krivim vlasti i opstinu jer oni su krivci, a narod sta ce nego da poludi od nemastine i nepravde!!! I jeste policija na 50m ali zaista nisu oni mogli da sprece ovo, mnogo je njih koji nose pistolj sa sobom, nazalost svedok sam tome a sve je vise omladine sa oruzjem, ali politicari tu daju najbolji primer hvale se da nose oruzja a za to nemaju dozvolu npr Velja Ilic, ali drzavi je izgleda u interesu da medju narodom zavlada haos i anarhija!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA