Žena poginula na mestu nesreće zvezda "Granda"

U subotu uveče B. M. (30) iz Vrbasa poginula je kada je "seat ibicom" udarila u neobeleženi betonski stub naplatne rampe. Nesreća se dogodila na istom mestu gde su dan ranije učesnici "Zvezda Granda" imali udes

  • 18

Na auto-putu Novi Sad-Beograd u dva dana na istom mestu dogodile su se dve saobraćajne nesreće, u kojima je poginula jedna žena, a tri osobe su povređene. U oba slučaja automobili su naleteli na neobeleženi betonski stub buduće naplatne rampe.

U subotu uveče oko 21 sat, tridesetogodišnja B. M. iz Vrbasa poginula je kada je "seat ibicom" udarila u neobeleženi betonski stub buduće naplatne rampe, i to, kako "Blic" nezvanično saznaje, na istom mestu na kojem su dan ranije u skoro identičnoj saobraćajnoj nesreći povređeni učesnici "Zvezda Granda" - Stefan Petrušić, Ana Sević i Vanja Mijatović.

Automobil kojim je upravljao Petrušić naleteo je na neobeležene betonske stubove i pevač je lakše povređen, njegova koleginica Ana Sević povredila je noge, dok je Vanja Mijatović primljena u bolnicu sa prelomom grudnog koša i povređena tri pršljena.

Na deonici auto-puta gde su se dogodile ove saobraćajne nesreće juče su bili vidljivi tragovi krvi i ostaci uništenih automobila.

(M. B. / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • deki

    25. februar 2013 | 01:54

    Ajmo da sacekamo da izgine jos par stotina ljudi pa ce se nadlezni setiti da bi trebalo nesto preduzeti... Kako bih ja te majmune koji su ostavili tako neobelezene radove pohapsio pa jedno 5 godina prdekane pa sledeci put ce se neko zapitata da li ce ostaviti tako...

  • Mr

    25. februar 2013 | 01:53

    Oooo srbijoooooooo!!!! Pa okacite makar sijalicu ma bilo sta.... Nemogu da verujeeeeem!!!! Stvarno zivimo u bednu drzavu moramo da priznamo...

  • svensson

    25. februar 2013 | 06:46

    Utvrditi ko je kriv zbog propusta i odmah osuditi za ubistvo. Pa nismo bre mi glineni golubovi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA