KNEŽEVIĆIZAM: Ministar postao hit na Tviteru

Ministru poljoprivrede tviteraši predlažu da sada reši i druge probleme: da podigne nivo alkohola, poplavljena područja proglasi jezerima i podigne uslov za odlazak u penziju na 94 godine

  • 6

Odluka Vlade Srbije, koju je saopštio ministar poljoprivrede Goran Knežević, da se dozvoljen nivo aflatoksina u mleku podigne sa 0,05 na 0,5 mikrograma po kilogramu, odnosno poveća 10 puta, izazvala je burne reakcije javnosti i ustalasala društvene mreže.

Tako se na društvenoj mreži Tviter, svega nekoliko minuta nakon što je odjeknula vest o krajnje diskutabilnoj odluci Vlade, pojavio haštag #kneževićizam, pomoću kog su brojni tviteraši, na šaljiv način, iskazali svoj stav o ovoj odluci.

Predstavljamo vam samo nekoliko zanimljivih predloga, a vi se, ako imate nalog na Tviteru, pridružite i kažite svoj sud.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    28. februar 2013 | 21:03

    Za vreme derbija dozvoljeno vandalsko ponašanje, u vreme slava nema granice za alhohol, ukida se ograničenje brzine ...... Svi problemi rešeni jednim potpisom. Ma brzo će izbori i prilika da birači iskažu svoje oduševljenje. Ma nisam ja glasao za vas da donosite ovakve odluke. Nešto drugo ste obećali gospodo.

  • Komsija iz Vojvodine

    28. februar 2013 | 19:43

    Ne mogu da se otmem utisku da NAS g.ministar smatra mediokritetima, kao sto je I sam.....Ali narode sto smo birali, to smo dobili....bas nam je dobro, tako nam i treba.....

  • zika

    1. mart 2013 | 01:11

    u vreme kada je po zakonu max vrednost bila 0.5% mi smo u mleku imali 0.00%. kada je max vrednost spustena na 0.05% mi imamo do 0.5%. sada kada su vratili na 0.5% oni stvarno misle da se na tome i zadrze, a svakodnevni unos vece kolicine mleka sa 0.5% aflatoksina prema kg-u telesne tezine (sto je kod dece vece i preko 10 puta u odnosu na odrasle) je katastrofa. ako to potraje duze od par meseci....... i ko ce sada da kupuje domace mleko ako u segedinu moze da nabavi garantovano bez imalo aflatoksina (0.0000000%)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA