Bivši Slađin dečko narko-diler?

U kući oca Igora Matića z akojim se traga, i još jednom objektu koji je iznajmljivao, policija je otkrila dve laboratorije za uzgajanje marihuane i zaplenila 1.439 saksija

  • 7

Igor Matić (40), bivši dečko Slađane Delibašić, koga je javnosti predstavila u raijaliti programu "Parovi" , trenutno se nalazi u bekstvu od policije i sve to zbog sumnje da je proizvodio drogu.

Kako prenosi "Alo", policija je uhapsila Željka L. (42), koji je radio za Slađinog bivšeg, i tom prilikom otkrila dve laboratorije za uzgajanje marihuane na području opštine Sopot, i to u kući oca Igor aMatića i u još jednom objektu koji je iznajmljivao.

- Policija je ušla u kuće u kojima je Igor Matić imao laboratorije i tom prilikom zaplenila 1.439 saksija maruhuane, 172 lampe, sistem za ventilaciju i zalivanje, kao i marihuanu pripremljenu za prodaju. Pretresli su i stanove osumnjičenih, pa i Matićev, gde su nađena tri pištolja sa 13 komada municije, međutim, za njim se idalje traga - rekao je dobro obavešteni izvor lista, a i u saopštenju koje je poslao MUP potvrđeni su podaci o drogi koja je zaplenjena.

- Policijski službenici PU Beograd su u dve odvojene akcije otkrili dve laboratorije za uzgajanje marihuane na području opštine Sopot (mesta Babe i Ralja) i tom prilikom lišili slobode Željka L. zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljenje u promet opojnih droga. Željko L. je dobijao novčanu nadoknadu proizvodeći drogu za I.M. (40), za kojim policija intezivno traga - stoji u saopštenju.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bane

    1. mart 2013 | 08:10

    Ma jok ima redovan posao od ujutru do uvece ... Placa porez i socijalno... Pa po faci mu bre vidis da je dripac..

  • gudra

    1. mart 2013 | 13:05

    A sad ce sladja da izjavi,jao kao nisam znali.mrs bre

  • Radnici Nisa

    1. mart 2013 | 08:07

    kakvi ste vi slepci hvatajte prave kriminalce koji valjaju dop i kokain a ne travicu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA