STRAŠNO: Policajci pretukli invalida u Leskovcu, slomili mu nožnu protezu?

Nekadašnji sportista i kapiten košarkaškog kluba "Zdravlje Leskovac" Ivan Mitić tvrdi da je bez ikakvog povoda pretučen na ulazu u jedan leskovački restoran

  • 7

Bivši kapiten Košarkaškog kluba "Zdravlje Leskovac" Ivan Mitić, koji je i invalid, tvrdi da su ga pripadnici policije u tom gradu pretukli bez ikakvog povoda. U leskovačkoj policiji kažu da čitav slučaj ispituju i poručuju da će svako ko je prekoračio ovlašćenja biti kažnjen.

Kako prenosi B92, Mitić objašnjava da su ga policajci tukli pendrecima i da su mu slomili nožnu protezu, zbog čega ne može da hoda već nedelju dana.

Bivši sportista pretučen je, kako kaže, bez ikakvog povoda na ulazu u restoran "Dale 11", gde je sedeo sa prijateljima. On objašnjava da je primetio da se nešto dešava u dvorištu ispred restorana i da je krenuo da vidi o čemu se radi. Kako kaže, čim je otvorio vrata, video je veliki broj policajaca, a jedan ili više njih odmah su počeli da ga tuku. Povređeni košarkaš komentariše da ga od povreda više boli ponašanje policajca, koji ga je bez ikakvog povoda pretukao. Angažovao je advokata i podneo je tužbu protiv odgovornih u interventnoj jedinici leskovačke Policijske uprave.

U Policijskoj upravi u Leskovcu potvrdili su da je Mitić te večeri priveden i da mu je napisana prijava za nenošenje lične karte.

(M. S. / Izvor: B92)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • toplica

    2. mart 2013 | 19:45

    Zadrzan invalid u stanici zbog nenosenja licne karte!!!! STRASNO

  • INVALID

    2. mart 2013 | 20:12

    Sram im bilo bog ce ih kaziniti ako nece drzava i da nije nosijo licnu kartu kao da je on neki kriminalac bio. Udri mujo kad mozes jeli

  • Drug Plavi

    3. mart 2013 | 07:08

    Kao prvo stanje u leskovackoj policiji I uopste je takvo da ako neki policajac zas... odmah dobija disciplinsku, pa sumnjam da se neko tek tako kockao sa danas sigurnom platom, a da ima budala u policiji I to je tacno. Drugo ovom "invalidu" je nadimak Bizon a to vam valjda dosta govori. Sacekajte da cujete I drugu stranu pa onda odlucite I vredjajte....hm bio covek u kafanu nesto se desavalo pa I on da cuje I vidi da ne bude neobavesten.....eeeeeej bre

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA