EKSKLUZIVNO, UROŠ MIŠIĆ ZA TELEGRAF: Nisam tukao američkog marinca, sutra se javljam u MUP!

- Posle svega osećam veliko žaljenje zbog svega što se dogodilo. Smatram da sam nepravedno osuđen. Bilo bi mi drago da se sretnem s policajcem Trajkovićem - kaže navijač Zvezde u bekstvu

  • 15

Navijač Crvene zvezde Uroš Mišić (24), osumnjičen da je učestvovao u sukobu dve grupe mladića u beogradskoj diskoteci “Plastik" u kom je povređen marinac, pripadnik obezbeđenja Ambasade SAD u Beogradu, u ekskluzivnom intervjuu za Telegraf.rs kaže da nije učestvovao ni u kakvoj tuči i najavljuje da će se sutra ili u sredu pojaviti u policiji, gde će dati iskaz i svoje viđenje čitavog incidenta.

  Šta se dogodilo u diskoteci "Plastik", da li ste učestvovali u tuči s marincem iz Ambasade SAD?

- Kategorično tvrdim da nisam učestvovao ni u kakvoj tuči u diskoteci, a nisam ni naneo bilo kakve telesne povrede marincu, što ću i reći u policiji.

  Zašto onda bežite? Čega se plašite?

- Policija je odmah nakon incidenta dolazila na moju kućnu adresu, a krenule su i razne spekulacije, svi naslovi u medijima su bili da je marinac zverski pretučen. Baš zbog te histerije i raznih izjava koje su se pojavile u tom momentu, smatrao sam da ne bih imao pravično i fer suđenje. Uplašio sam se da će se obnoviti slučaj "Trajković" kada sam u prvom procesu bio optužen za zverski pokušaj ubistva, da bih na kraju, ipak, samo odgovarao za ometanje službenog lica na dužnosti i za to dobio najveću moguću kaznu u istoriji zakonodavstva Srbije. Toga sam se uplašio.

  Hoćete li se onda i kada pojaviti u policiji?

- Sada je sve splaslo. Delo koje mi se stavlja na teret je banalan, može se rešiti i u skraćenom postupku, a za njega se gotovo nikada ne izriče mera zadržavanja u zatvoru. Želim da sarađujem s policijom. Kao i svaki civilizovani građanin, dogovorio sam se sa svojim advokatom da se dobrovoljno u utorak ili sredu pojavim u gradskom SUP-u.

  Posle svega, kakvo je vaše mišljenje o slučaju "Trajković"? Da li ste se videli s njim?

- Posle svega osećam veliko žaljenje zbog svega što se dogodilo. Smatram da sam nepravedno osuđen. Žao mi je povređenog čoveka, a ne bih imao ništa protiv da se sretnem s Trajkovićem. Štaviše, bilo bi mi i drago da do toga dođe.

  Da li i dalje posećujete utakmice Crvene zvezde i hoćete li i dalje biti redovni na "severu"?

- Naravno da ću i dalje ići na utakmice. Vatreni sam navijač Crvene Zvezde, to se zna i uvek ću to i biti. Sada su se na "severu" pojavili mlađi naraštaji koji će voditi Zvezdu u nove pobede, ali za nju sam uvek tu.

(D. Zlojutro)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dada

    4. mart 2013 | 15:35

    Nepravedno osudjen??? Olosu najgori, dozivotna je za tebe!!! Unistio si zivote jednog postenog policajca i njegove porodice!!! Sto je najgore posle par meseci ti si nastavio po starom, umesto pokajanja i rehabilitacije. Strasno!!!! Ajde lepo nazad u bajbok, ti nisi za normalan zivot!

  • Radebe

    4. mart 2013 | 16:15

    Ja bih tebe prijatelju bacio u rudnik, da tek jednom u 7 dana izadješ na pola sata da vidis kako izgleda sunce i ponovo nazad u rupu...

  • pesic

    4. mart 2013 | 16:55

    Zver iza brave dok nije jos nekog nevinog ubio. U suprotnom, javnog tuzioca suditi za svaki njegov zlocin.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA