U ODSUSTVU: Suđenje Šariću i Miši Banani počinje 4. aprila

Na pripremnom ročištu, održanom u Posebnom odeljenju Višeg suda u Beogradu, odlučeno je da se Šariću i Raduloviću sudi u odsustvu, pošto su i dalje u bekstvu

  • 3

U Posebnom odeljenju Višeg suda u Beogradu održano je pripremno ročište u procesu protiv Rodoljuba Radulovića, zvanog Miša Banana, zbog optužbi da je sa Darkom Šarićem učestvovao u švercu 1.825 kilograma kokaina iz Argentine u Španiju u aprilu 2009. godine.

Posle pripremnog ročišta, koje je održano bez prisustva javnosti, zakazano je suđenje koje bi trebalo da počne 4. aprila. Raduloviću, kao i Darku Šariću, sudiće se u odsustvu, pošto su u bekstvu.

Tužilaštvo za organizovani kriminal tereti Radulovića da je po nalozima Darka Šarića i pokojnog Dragana Dudića Frica prekookeanskim brodovima, koji su bili u njegovom vlasništvu, švercovao kokain sakriven u soji.

Optužnicom Tužilaštva za organizovani kriminal, osim njih, obuhavaćeni su i Goran Soković, koji je takođe u bekstvu, kao i Željko Vujanović, Nenad Novaković, Dragan Radulović, Petar Obradović, braća Marko i Vladimir Račić, Mihajlo Đoković i Nebojša Sretenović. Boris Laban, koji je, takođe, bio obuhvećen optužnicom, u međuvremenu je sa tužilaštvom postigao sporazum o priznanju krivice.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • русија

    6. mart 2013 | 19:11

    правда за банану

  • Ilija Čvorović

    7. mart 2013 | 02:52

    ...Samo da Erik ne pojede bananu onda smo nadrljali, rekao bi Šareni... Šariću hoće li ti svirati pljevaljski tamburaši kad te budu ispraćali? Dali ovi ljudi po nekada pomisle koliko su familija zavili u crno.

  • Ilija Čvorović

    7. mart 2013 | 02:49

    ...Kude si bre Mišo, eve mi do dođomo od gornju Dubravu, otidomo da si vadimo onija kamenčiki...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA