MORBIDNO: Vaspitačica dala deci da probaju njenu krv

Čim je vaspitačica stigla na posao, krv je prosula u tanjir, a deca su je pitala da li smeju da je dodirnu, što im je ona dozvolila. Kad su je pitali kako da operu krv, stavila je prst u usta, što je i njima preporučila

  • 1

U jednom norveškom vrtiću, vaspitačica je dala deci da piju njenu krv. To je učinila tako što je donela flašicu svoje sveže krvi, koju su joj tog dana izvadili i dala im da probaju.

Čim je stigla na posao, krv je prosula u tanjir i deca, uzrasta između tri i šest godina, pitala su je da li smeju da je dodirnu, što im je ona dozvolila. Nakon što su je zamolili da im objasni kako da operu krv, ona je svoj prst stavila u usta, a deca su uradila isto što i ona.

Roditelji dece bili su šokirani, a vrtić je vaspitačicu posle incidenta poslao na testiranje na sidu i hepatitis B. Iako rezultati testova još nisu gotovi, odgovorni smatraju da je rizik od prenosa bilo kakve zaraze jako nizak.

Vaspitačica je dobila otkaz, pokajala se i priznala da je napravila veliku grešku, kao i da joj je veoma žao zbog incidenta.

(Telegraf.rs / Izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA