ZBOG GLADI: Ubio se lekovima iz drugog pokušaja!

Telo nesrećnog mladića Ivana Paunovića (28) čak pet dana je ležalo u bolnici jer nije imao ko da ga preuzme, pošto je živeo sam

  • 20

Ivan Paunović (28) iz Požarevca preminuo je u bolnici od posledica trovanja lekovima, samo nekoliko dana nakon što ga je policija sprečila da se izbode noževima zbog gladi i besparice.

Psihijatar dr Vojin Kuzmanović kaže da je Ivan kod njih dovezen u veoma teškom stanju.

- On je najpre reanimiran, ali je potom, zbog velike količine lekova koje je popio, prebačen na intenzivnu negu, gde je i preminuo - kaže dr Kuzmanović.

Telo ovog nesrećnog mladića čak pet dana ležalo je u bolnici, jer nije imao ko da ga preuzme, pošto je živeo sam. Sahranjen je 6. marta na Novom groblju u Požarevcu, a na umrlici nije naveden niko od njegove porodice, već je samo pisalo "njegovi najmiliji".

Ivanovom boravku u bolnici prethodila je prava drama u dvorištu njegove kuće u Prilepskoj ulici broj 12 u Požarevcu. Na lice mesta policija je stigla po obaveštenju Hitne pomoći, jer lekari nisu uspeli da priđu očajnom mladiću.  Ivan je ležao na krevetu, držeći u rukama dva velika noža i preteći da će ih zariti sebi u stomak ukoliko bilo ko pokuša da mu priđe.

Očajni mladić sve vreme je ponavljao da više ne želi da živi, jer je gladan, nema posao, a i struja mu je isključena zbog dugova. Ovaj nesrećni mladić je od rođenja do 12. godine bio u hraniteljskoj porodici u Miloševcu, nakon čega ga je otac doveo kod sebe u Požarevac. Niko od komšija nije znao da kaže gde se nalazi Ivanov otac niti njegova majka. Bio je prepušten sam sebi, jer niko nije želeo da mu pruži pomoć.

Sličan slučaj u Požarevcu desio se i u avgustu 2010. godine, kada je Dragan Jovanović (44) izašao na ulicu i ubadao se nožem, naočigled komšija i prolaznika. On je bio očajan zbog besparice i jer je živeo sam, pošto ga je supruga napustila i odvela decu sa sobom. Policija je uspela da ga odgovori od samoubistva, nakon čega je prebačen u bolnicu. Međutim, dva meseca kasnije, izvršio je samoubistvo bacivši se u Moravu.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mihajlo

    10. mart 2013 | 12:37

    Sta covjek da napise i komentarise???Jad,bijeda i sudbina.Pokoj tvojoj dusi i mir nebeski

  • sveti

    10. mart 2013 | 13:07

    Ah narode dokle smo dogurali to je Srbija !!!!!!! Zao mi je mladica bas je mlad ,,, neka mu je laka zemlja. SRBIJO NAPREDUJEMO SAMO TAKO Jos malo pa nas nece biti vise . Nema veze ima jacih i boljih koji ce znati da vladaju srbijom al to nece biti SRBI . TUZNO I ZALOSNO...

  • Svetac

    10. mart 2013 | 14:15

    Sta da radi diplome na nesluze nicemu mozemo u wc da okacimo ovde samo kreteni uspevaju barkomani i kurve lazovi propalice

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA