Suzavac za vreme koncerta "FC Apatride Utd"!

Opšta panika među posetiocima kluba "Ilegala", publika se gurala da bi izašla napolje kroz uzan hodnik. Na sreću, niko nije povređen

  • 0

Za vreme koncerta grupe "FC Apatride Utd" u klubu "Ilegala" u subotu uveče bačen je suzavac, što je izazvalo opštu paniku među posetiocima kluba!

U tom momentu, publika se gurala da bi izašla napolje kroz uzan hodnik. Ipak, niko nije povređen. Pošto je obezbeđenje izbacilo suzavac, a klub provetren, svirka je nastavljena.

Ovakav incident se ne pamti još od gostovanja pank benda "The Exploited" u SKC-u 2005. Članovi benda "FC Apatride Utd" upozorili su policiju da bi moglo da dođe do neprijatnosti, jer su prethodnih dana njihovi plakati uklanjani sa prestoničkih ulica, pošto su pozivali na političku apstinenciju.

- Neko od spolja je ubacio suzavac i ovaj događaj mogu da okarakterišem kao "čisto politički". Ne znam ko je ovo uradio, ali nekome smo očigledno smetali. Sad samo imamo želju da budemo još bolji - rekao je Abdel, pevač benda.

(Telegraf.rs/Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA