Istraga protiv Dikića i saradnika iz Žandarmerije

Pripadnicima Sektora unutrašnje kontrole, prenosi beogradska štampa, krenule su pretnje, a postoje i saznanja o planovima za njihovu likvidaciju, te je naređeno da im se pojača obezbeđenje

  • 6

Pripadnici Sektora unutrašnje kontrole MUP-a Srbije vode istragu protiv nekoliko pripadnika Žandarmerije među kojima je i komandant Bratislav Dikić, zbog sumnje da su umešani u kriminalne radnje, prenose "Novosti" pozivajući se na neimenovane izvore.

Reč je, kako prenosi list, o sumnjama da su počinjena teška krivična dela, poput reketiranja, ucenjivanja, zelenašenja, neovlašćenog prisluškivanja, pa čak i planiranje likvidacija.

Takođe, list dodaje i da su krenule pretnje pripadnicima Sektora unutrašnje kontrole i njihovim rukovodiocima, a kriminalistička policija je došla do saznanja da se spremaju čak i njihove likvidacije. Navodi se da je naređeno da se pojača obezbeđenje Draganu Cvetkoviću, jednom od načelnika u Sektoru unutrašnje kontrole, kao i inspektorima Ivanu Petkoviću i Ljubiši Puzoviću.

General Bratislav Dikić, međutim, demantuje da je umešan u bilo kakve kriminalne radnje.

- Za minule 23 godine, koliko radim u MUP Srbije, nisam se bavio, niti ću se baviti bilo kakvim kriminalnim poslovima. A, Žandarmerija, na čijem sam čelu, nastaviće da izvršava sve zadatke profesionalno i u skladu sa zakonom - rekao je general Dikić.

(Telegraf.rs / Izvor: Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tata

    12. mart 2013 | 10:57

    Covek je sazdan od zloupotrebe polozaja. Umisljeni kriminalac. Pitajte koga hocete u Nisu. Javna je tajna da narko boss Ajkovic zahvaljujuci njemu radi neometano. Zasto ga ne uhapsi ako je voli Srbiju i njenu decu? Razmislite malo!

  • Aca Amadeus

    12. mart 2013 | 02:06

    Evo javno kazem ko sam! Bratislav Dikic I Zandarmerija su stub Srbije. Zasto ne objavite kako unutrasnja kontrola ucenjuje njihovog komsiju automehanicara? Imate na moja 2 fb profila sve dokumentovano. Srbijo ustani!!!

  • dada

    12. mart 2013 | 08:59

    Ti mora da si rod ovom REKETASU

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA