Majka: Ćerka mi je krenula po platu i poginula od ledenice

U pitanju je nastavnica muzičkog A. V. (49) koja je nastradala u Paunovoj 59. Majka nastadale je na licu mesta identifikovala leš svoje jedine kćerke

  • 0

Danas je u Paunovoj ulici broj 59 na Banjici led pao sa zgrade i usmrtio ženu A.V. (49)!

Ekipa Hitne pomoći odmah je došla na lice mesta, ali je mogla samo da konstatuje smrt, pošto je ledenica pala sa vrha zgrade od 12 spratova. A. V. je bila nastavnica muzičkog u osnovnoj školi u Resniku.

Majka nastradale već je na licu mesta identifikovala telo svoje jedine ćerke. A.V. je, kako saznajemo, pošla po platu, da odnese kaput na čišćenje, na pijacu i da usput izbaci smeće. Majka, kojoj je juče bio rođendan, čula je kroz prozor kad je nešto  lupilo. Ona je juče napunila 83. godine, što je proslavila s pokojnom ćerkom, a danas su planirale da nastave sa slavljem. Nemaju bliže rodbine i druže se samo s komšilukom.

Iz razgovora s komšijama saznajemo da ledenice svake zime padaju s te zgrade, ali da se to obično dešava kada sneg počne da se otapa i da je neobično da se to desi sada, kao i da ljudi koji tu žive ne idu tim putem upravo zbog ledenica.

Trenutno prolaznici zaobilaze ovo mesto iz straha od novih ledenica, kojih u velikom broju ima na vrhu zgrade.

(Milica Stojanović, Foto: Milena Đorđević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA