VODIČ KROZ SAJAM AUTOMOBILA: Više od 50 premijera i 400 izlagača (FOTO)

Na 51. salonu automobila predstaviće se oko 400 izlagača iz celog sveta čije modele ćete moći da razgledate za 300 dinara, koliko košta pojedinačna ulaznica ili za 200 ukoliko dolazite u grupnu posetu, dok će parking koštati 100 dinara na sat

  • 2

Beogradski salon automobila, 51. po redu, održaće se nakon dvogodišnje pauze od 22. do 31. marta, a posetiocima će se predstaviti više od 400 izlagača iz celog sveta. Cena pojedinačne ulaznice biće 300 dinara, za grupne posete 200, dok će se parking naplaćivati 100 dinara po satu.

Među 37 automobilskih brendova, čak 51 model automobila biće premijerno predstavljen. Brendovi "alfa romeo", "fijat", "BMW", "reno", "tojota", "sitroen" i "škoda" predstaviće svoje modele u halama 1 i 4, dok će Hala 3 biti popunjena sa 25 putničkih modela "mercedesa". "Audi", "folksvagen" i "seat" predstaviće se u "petici".

Posebnu atrakciju ovogodišnjeg sajma predstavlja nastup "Meklarena" u hali 1, sa modelom MP4-12C, čija je cena 300.000 evra i pojavljivanje "mercedesa SLS AMG black series".

Na predstojećem sajmu biće predstavljena i trkačka mašina na četiri točka "drumska strela". Ovaj prvi srpski bolid Formule delo je studenata Mašinskog fakulteta i FON-a, a na takmičenju na sajmu u Velikoj Britaniji osvojio je 2. mesto.

Paralelno sa sajmom automobila biće održana i sedma izložba motocikala "Motopešn", gde će se, između ostalih, predstaviti "Harli dejvison", "Jamaha", "Pjađo", i "Vespa". Pored bogate ponude dvotočkaša i opreme, i na sajmu motocikala nas očekuju premijere i to čak 58 modela.

Posetioci sajmova moći će da razgledaju, kupuju sa sajamskim popustom i učestvuju u nagradnim igrama od 10 do 20 časova, a Rasim Ljajić potpredsednik vlade i ministar trgovine će svečano otvoriti sajam u petak u 11 sati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA