NIŠ: Izboden mladić zbog devojke

- N. F. je sinoć šetao sa svojom prijateljicom, kada su ga trojica napadača presrela i napala, a tokom tuče mu je Strahinja zadao više udaraca nožem u stomak - saopšteno je u niškoj policiji

  • 3

Dvadesetšestogodišnji Nišlija N. F. sinoć je izboden nožem u Ulici Nikole Pašića, u centru Niša, zbog čega su dve osobe uhapšene dok se za trećom traga.

Kako je saopštila policija, sumnja se da su Strahinja M. i Stevan V., obojica dvadesetogodišnjaci, sa još jednim mladićem napali N. F. i naneli mu teške telesne povrede opasne po život zbog kojih je zadržan na lečenju na Hirurškoj klinici Kliničkog centra u Nišu.

Kako saznaje Telegraf rs, povod za tragediju bio je raniji sukob između N. F. i napadača.

- Prema dosadašnjim saznanjima, sumnja se da je do tragedije došlo zbog svađe oko devojke. N. F. je sinoć šetao sa svojom prijateljicom, kada su ga ova trojica presrela i napala, a tokom tuče mu je Strahinja zadao više udaraca nožem u stomak. Iste večeri uhapsili smo Stevana dok se Strahinja jutros predao, a intenzivno tragamo i za trećim napadačem - saopšteno je u niškoj policiji.

Policija je saopštila da je Strahinji određeno zadržavanje do 48 sati zbog pokušaja ubistva, a Stevanu zbog učestvovanja u tuči, nakon čega će biti privedeni na saslušanje istražnom sudiji Višeg suda.

Kako je našem portalu potvrđeno u Kliničkom centru, N. F. je zadobio više udaraca nožem u stomak usled čega je došlo do povrede jetre i unutrašnjih organa. Mladić je na Odeljenju intenzivne nege, a lekari njegovo stanje ocenjuju kao teško.

(D. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marinac

    23. mart 2013 | 16:24

    Niš dobio načelnika policije, stanje se pipravlja.

  • nislijka

    24. mart 2013 | 11:55

    Ne znam sta me vise uzasava da li to sto su se klinci usilili pa nose noz gde god da krenu ili to sto njihovi roditelji ocigledno nemaju nikakvu kontrolu nad njima ili to sto niko nije pritekao u pomoc mladicu koga tuku jos je tu i njegova devojka.... Sve to posledica je prenamnozenih iskomplekairanih "bogatasa" i "biznismena" i toga sto se divimo mafiji i 'kinti' vise nego intelektualcima , postenju i moralu.... Nije ni cude sto propadamo....

  • BSBS

    24. mart 2013 | 07:32

    Samo pic*e bodu nozem!...Ako je vec zbog neke devojcice sto niste lepo isli na fer 1na1 i posle na pivo?A sad si prike sje*o sebe i sve oko sebe...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA