EKSKLUZIVNO: Telegraf pronašao devojku zbog koje je monstrum iz Velike Ivanče navodno pobio pola sela!

- Tvrdim da ubicin sin i ja nikada nismo bili u vezi i da je čitava stvar izmišljena. Svi pričaju da sam prostitutka, a to nije istina, imam dugu vezu i volim svog dečka - kaže K. D. (21)

  • 77

TELEGRAF PRONAŠAO DEVOJKU O KOJOJ PRIČA CELA SRBIJA! K. D. (21) iz Vlaškog Polja kod Mladenovca, sela nadomak Velike Ivanče, u kojoj je Ljubiša Bogdanović prekjuče pucao u sopstvenu ženu i sina, a onda i još 12 žitelja Velike Ivanče, devojka je koja je, kako spekulišu srpski mediji monstruma koji je preminuo danas naterala na ovaj suludi čin.

Bar tako pričaju seljani. A šta kaže ona, koja, ni kriva, ni dužna doživljava medijsku torturu?

- Ljubišinog sina, pokojnog Branka, znam dugo godina. Upoznali smo se prilikom rođenja Davida Despotovića, koga je Ljubiša takođe ubio. Tamo sam otišla jer smo mi rodbina i jer sam baka ubijenom dvogodišnjem dečaku, a tamo je bio i Branko. Tvrdim da nismo nikada bili u vezi i da je čitava stvar o nama napumpana i izmišljena - kategorično za Telegraf kaže K. D.

Prema njenim rečima, nikada nije bila u porodičnoj kući Bogdanovića, već su se ona i pokojni Branko viđali slučajno u centru i kod prijatelja.

- Nisam se nikada ni svađala s njim, niti sam imala problema s Brankom i Ljubišom. Svi pričaju da sam prostitutka, a to nije istina, imam dugu vezu. Te priče su proizvod ljubomore i zavisti - tvrdi ona.

Na molbu da prokomentariše stravičan zločin koji se dogodio u Velikoj Ivanči, u kome je ubijen i deo njene familija Despotović, K. D. je kratko rekla:

- Trebalo je samo da ubije svog sina, a ne i malog Davida i moju familiju.

Ona nas je zamolila da je više ne uznemiravamo, jer, kako kaže, ne želi da ima problema sa svojim dečkom, koga, napominje, jako voli.

- Volela bih da me svi ostave na miru, ove priče mi nisu potrebne. Nisam prostitutka, već normalna devojka, školovana i moralna. Ponavljam, imam dečka koga volim i strah me je kako će on sve ovo podneti - jada se K. D.

Njena majka za Telegraf kaže da zna za priče koje kruže po selu i da je sve to jako ružno.

- Moja ćerka nije kurva, ona je dobro dete. Zli jezici svašta govore, ali pokazaće se kad-tad da sve to nije istina - kaže nam uplakana majka.

(Telegraf.rs)

VAŽNA NAPOMENA: Nije dozvoljeno prenošenje ovog teksta, njegovih delova i fotografija bez dozvole Uredništva portala Telegraf.rs!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milka

    11. april 2013 | 21:07

    Kaze,trebao je ubiti samo sina??? Koj si ti kreten devojko. Nije trebao nikog da ubije. Da si skolovana kao sto kazes tako nesto nikada ne bi rekla.

  • Mare

    11. april 2013 | 21:08

    Trebalo je samo da ubije svog sina? Takva izjava govori sve o ovoj skolovanoj, finoj i moralnoj, dvadesetjednogodisnjoj devoj.. .pardon, baki... Neverovatno.

  • Aleksandra

    11. april 2013 | 20:17

    Tamo otišla jer smo mi rodbina i jer sam BAKA ubijenom dvogodišnjem dečaku, a tamo je bio i Branko. A? Ljudi, nazalost, mi nikad necemo saznati sta se to dogodilo, pa da se covek jednog jutra probudi i resi da pobije sve te ljude. Samo svako moze da kaze sta misli, ali pravi razlog nikad necemo znati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA