SIEPA vodi domaće kompanije u Dubai na "Giteks 2013"

Zainteresovane kompanije iz oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija mogu da se prijave do 15. maja za učešće na najvećem IT sajmu u regionu Bliskog istoka i Severne Afrike

  • 0

Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza Srbije (SIEPA) pozvala je domaće kompanije da se do 15. maja prijave za učešće na sajmu informacionih tehnologija "Giteks 2013" (GITEX). Sajam se održava od 20. do 24. oktobra 2013. godine u Dubaiju.

SIEPA drugi put organizuje nastup srpskih privrednika u okviru nacionalnog štanda na tom sajmu, a ove godine Srbija će biti i zemlja partner.

Pravo učešća na sajmu u okviru nacionalnog štanda imaju privredna društva, preduzetnici i poslovna udruženja koja se bave proizvodnjom gotovih i polugotovih proizvoda, kao i pružanjem usluga iz oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija.

"Giteks" je najveći sajam informaciono-komunikacionih tehnologija u regionu Bliskog istoka i Severne Afrike, sa tradicijom dužom od tri decenije.

Prošle godine učestvovalo je više od 3.500 izlagača iz 54 zemalja, a sajam je posetilo više od 140.000 ljudi.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA